114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Mozdulj Rá! Belefér?! Program bemutatása

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség az élsportban kifejtett tevékenysége mellett kiemelt célként kezeli a hallgatók figyelmének felkeltését az egészséges élet és a jóllét lehetőségére. Az ehhez szükséges életmódváltás egyik kiemelten fontos és talán legszórakoztatóbb eleme a rendszeres testmozgás, a fizikai aktivitás, így a szabadidősport és az annak motiválását szolgáló SportPont Program (SPP) népszerűsítésére kampányt indítunk az alábbi szlogennel:

 

Mozdulj Rá! Belefér?!

Heti 3x45 perc mozgás megváltozatja az életed!

A kampány keretében elsősorban a szabadidőben végzett, rendszeres fizikai aktivitás népszerűsítésére fókuszálunk, amelyet igyekszünk igen tágan értelmezni. Vagyis ugyanannyira fontos számunkra az, aki az előadások után kocogni indul egy csoporttársával, vagy aki a barátokkal kispályás focizik kedd esténként, mint aki egy szervezett túrán, futáson, vagy táncórán vesz részt. Rávilágítunk arra, hogy a rendszeres mozgás az egyik legolcsóbb kikapcsolódási forma, amely élményekkel, és jó közérzettel hálálja meg a befektetett energiát, és még a külsőre is jótékony hatást gyakorol. Ezért arra bíztatunk minden hallgatót, hogy Mozduljon rá, és mozogjon hetente legalább 3x45 percet.

A kampány során rengeteg információt kaphat mindenki a @SportPontMozduljra Facebook oldalán is.

Sok-sok meglepetés, olimpikonok, sportoló és kevésbé sportoló hírességek, és rengeteg kedvezmény vár azokra, akik csatlakoznak hozzánk!

Szóval mozogjunk együtt, és változtassuk meg az életünket!

Banner
Banner
Banner
Támogatóink