114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Súlyemelő MEFOB 2020
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem1111 Budapest XI. kerület, Műegyetem Rakpart 3.

1111. Budapest XI. kerület, Műegyetem Rakpart 3.

MAGYARORSZÁG 2019 - 2020. TANÉVI EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

 

 1. A bajnokság célja: lehetőség biztosítása Magyarország 2019-2020. tanévi egyetemi-főiskolai súlyemelő bajnoka cím elnyerésére.
 2. A bajnokság helyszíne: A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében lévő I. számú tornaterem. Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. földszint 46.
 3. A bajnokság időpontja: szeptember 26. (szombat)

Női verseny: mérlegelés 8-9 óra között, verseny 10 órától.

Férfi verseny: mérlegelés 10-11 óra között, verseny 12 órától.

A nevezésektől függően a versenyt lehet, hogy több részre bontjuk, amelyről minden érintett szakosztályt értesítünk a rajtlista kiküldésekor.

 1. A bajnokság résztvevői: A bajnokságon azok a férfi és női versenyzők vehetnek részt,
 • akik valamely felsőoktatási intézmény adott tanévre (2019-2020) beiratkozott hallgatói, vagy már végeztek, de végbizonyítványukat vagy oklevelüket 2019. január 1. után szerezték meg (mérlegeléskor az érvényes diákigazolvány, vagy iskolalátogatási igazolás, vagy végbizonyítvány/oklevél fénymásolatának bemutatása szükséges),
 • akiket szabályosan beneveztek,
 • A bajnokságon indulóknak nem követelmény az érvényes versenyengedély kártya, de orvosi alkalmasság szükséges. A versenyengedély kártya hiánya esetén az MSSZ versenyrendszerébe nem számít bele az eredmény, csak a MEFOB-ba.
 1. Nevezési határidő: 2020. szeptember 13. vasárnap A nevezéseket hiánytalanul kitöltött MSSZ verseny nevezési lapon (mssz.hu/LETÖLTÉSEK/NEVEZÉSI LAPOK), kizárólag e-mail-ben fogadjuk el a következő e-mail címekre, melyről minden esetben visszaigazolást küldünk: kajtarg2@gmail.com ; meszaros@t-online.hu ; norbertkomonyi@gmail.com
 2. Regisztrációs díj: 500 Ft/fő, amit a mérlegeléskor kérünk befizetni.
 3. Díjazás: a súlycsoportok I-III. helyezettjei érem díjazásban részesülnek, a bajnokok tiszteletdíjat kapnak.

A legeredményesebb férfi és női versenyzők, valamint a legeredményesebb szakosztályok különdíjban részesülnek.

 1. A bajnokságon a hatályos súlyemelő szabálykönyv szabályai érvényesek. Vitás kérdésekben a Versenybíróság, fellebbviteli szervként – az MSSz Technikai Bizottsága előterjesztésében – az MSSz Elnökségének döntése a mérvadó.
 2. A bajnokságon doppingvizsgálatot tarthatnak. Az ellenőrzésnek minden kijelölt versenyző köteles magát alávetnie. Ha a kijelölt versenyző nem vesz részt a vizsgálaton, akkor ez pozitív vizsgálati eredménynek számít.
 3. A bajnokság rendezési költségeit a MAFC viseli, a részvételi költségek az egyesületeket terhelik.
 4. Sportolók orvosi ellátása: a verseny idején a rendező orvosi ügyeletről gondoskodik. A versenyre való felkészülés közben, a versenyre, illetve versenyről való elutazás közben, valamint a verseny alatt bekövetkezett sérülések utáni ellátási költségek a versenyzőt, illetve egyesületét terhelik.
 5. A verseny a koronavírus járványhelyzet fennállása alatt a mindenkori, aktuálisan hatályos kormányzati intézkedések, valamint a Magyar Súlyemelő Szövetsége által meghatározott feltételek szigorú betartásával valósul meg.
 6. Az öltözőben, teremben hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk.
 7. A bajnokság rendezői: Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség, Magyar Súlyemelő Szövetség, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MAFC Súlyemelő Szakosztály

 

Budapest, 2020. augusztus 10.                                                             

MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink