112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kézilabda MEFOB selejtezők
8127 Aba,

8127. Aba,

KÉZILABDA MEFOB

2015/2016 tanév

Általános szabályok

 1. Általános kérdésekben a MEFS 2016/2017 tanév MEFOB versenykiírása szerint kell eljárni.

2. Egyéb rendelkezések:

A csapatoknak a MEFS 2016/2017 tanév MEFOB versenykiírása alapján regisztrációs díjat kell fizetni!   6000 Ft / csapat – Azok a csapatok indulhatnak a MEFOB selejtezőkön akik befizették a nevezési díjat a MEFS-nél! 

Az első helyen megjelölt csapatok az első mérkőzés pályaválasztói.

A játékvezetőről a helyi csapat köteles gondoskodni az adott területi szövetség játékvezetői bizottsága segítségével. Játékvezetői díj: a mindenkori NB II. o. játékvezetői díja és a játékvezetői minősítésnek is min. NB II-es szintűnek kell lenni!

A selejtezők lejátszásának utolsó határideje a sorsolás fordulóinál megadott nap.

Mindkét csapat köteles kezdeményezni a mérkőzés lejátszásának időpontját, amelyet közös megegyezéssel kell eldönteni az utazó csapat indokolt kérésének figyelembe vételével. Megegyezés hiányában a MEFS Versenybizottsága dönt!

Továbbjutás esetén, a következő fordulóban is mindkét csapat köteles kezdeményezni a forduló mérkőzés időpontjának a meghatározását.

A selejtező mérkőzések időpontját és az eredményeket a jegyzőkönyvektől függetlenül kérem / 24 órán belül / e-mailen az alábbi címre elküldeni: bartha.zsolt2@gmail.com

Sorsolási tábla

A jegyzőkönyv első példányának beküldését – postán - a következő címre kérjük:

BME Testnevelési Központ

1111 Budapest Műegyetem rkp.3.

Bartha Zsolt

Tel. 1/463-1197 v. Fax: 1/ 463-1197

e-mail: bartha.zsolt2@gmail.com

 

A mérkőzések lebonyolításának költsége a hazai csapatot, az utazás, étkezés az utazó csapatot terheli.  A selejtező mérkőzéseken a továbbjutás kérdését a Kézilabdázás Verseny és Játékszabályának Kupa szabályai szerint kell eldönteni.

A mérkőzések előtt a sportorvosi igazolás ellenőrzése a játékvezetők, a játékjogosultság ellenőrzése a csapatvezetők feladata.

 

FONTOS ! Kötelező 3-4 mondatos beszámolót küldeni a mérkőzésről ( a szervező csapatnak ) ill. kérünk 1-2 fotót is, hogy a MEFS honlapján mindenki követni tudja az eredmények, bajnokság alakulását!

 

EREDMÉNYES és SPORTSZERŰ MÉRKŐZÉSEKET KÍVÁNUNK!

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink