112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kézilabda MEFOB 2018/2019
8127 Aba,

8127. Aba,

Általános szabályok

 

1. Általános kérdésekben a MEFS 2018/2019 tanév MEFOB versenykiírása szerint kell eljárni.

2. Egyéb rendelkezések:

A csapatoknak a MEFS 2018/2019 tanév MEFOB versenykiírás a alapján regisztrációs díjat kell fizetni! 6000 Ft / csapat – Azok a csapatok indulhatnak a MEFOB selejtezőkön akik befizették a nevezési díjat a MEFS -nél! Az első helyen megjelölt csapatok az első mérkőzés pályaválasztói. A játékvezetőről a helyi csapat köteles gondoskodni az adott területi szövetség játékvezetői bizottsága segítségével. Játékvezetői díj: Selejtezőkön - Ifjúsági I. o. játékvezetői díja / munkaszüneti napon (16.000 Ft/Jv.) és a játékvezetői minősítésnek  min. NB II-es szintűnek kell lenni – MKSz jv. bizottsággal egyeztetve!

A selejtezők lejátszásának utolsó határideje, a sorsolás fordulóinál megadott nap .

Mindkét csapat köteles kezdeményezni a mérkőzés lejátszásának időpontját, amelyet közös megegyezéssel kell eldönteni az utazó csapat indokolt kérésének figyelembe vételével. Megegyezés hiányában a MEFS Versenybizottsága dönt!

Továbbjutás esetén, a következő fordulóban is mindkét csapat köteles kezdeményezni a forduló mérkőzés időpontjának a meghatározását.

A selejtező mérkőzések időpontját és az eredményeket a jegyzőkönyvektől függetlenül kérem / 24 órán belül / e-mailen az alábbi címekre elküldeni: bartha.zsolt2@gmail.com;  anita.szabo-ambrus@mefs.hu  barbara.ducz@mefs.hu

A sorsolási táblát külön mellékelem.

A jegyzőkönyv első példányának beküldését – szkennelve - a következő címre kérjük:

BME Testnevelési Központ

1111 Budapest Műegyetem rkp.3.

Bartha Zsolt

Tel. 1/463-1197 v. Fax: 1/463-1197 e-mail: bartha.zsolt2@gmail.com

 

A mérkőzések lebonyolításának költsége a hazai csapatot, az utazás, étkezés az utazó csapatot terheli.  A selejtező mérkőzéseken a továbbjutás kérdését a Kézilabdázás Verseny és Játékszabályának Kupa szabályai szerint kell eldönteni.

A mérkőzések előtt a sportorvosi igazolás ellenőrzése a játékvezetők, a játékjogosultság ellenőrzése a csapatvezetők feladata.

FONTOS! Kötelező 3 -4 mondatos beszámolót küldeni a mérkőzésről ( a szervező csapatnak ) a fent megadott e-mail címekre, ill. kérünk 1 -2 fotót is, hogy a MEFS honlapján mindenki követni tudja az eredmények , bajnokság alakulását!!!

EREDMÉNYES ÉS SPORTSZERŰ MÉRKŐZÉSEKET KÍVÁNUNK!

EREDMÉNYEK:

Pannon Egyetem - Dunaújvárosi Egyetem 49:20

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Károli Gáspár Református Egyetem 20:26

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink