112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Judo MEFOB 2018


UTE

1041 Budapest IV. kerület, Megyeri út 13.

1041. Budapest IV. kerület, Megyeri út 13.

VERSENYKIÍRÁS

A verseny megnevezése:

Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Judo Bajnokság

Rendezője:

Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség megbízásából az MJSZ

Helye:

UTE, 1044 Budapest, Megyeri út 13.

Ideje:

2018. november 10. (szombat)

Mérlegelés: 9:00 – 10:00-ig

Kezdés: 11:00 órakor

Célja:  

Eldönteni a 2018/2019. tanév egyetemi-főiskolai bajnoki címek, helyezések sorsát, a versenyszerűen sportolók és a hobbiból, amatőr szinten művelők kategóriájában.

Súlycsoportok:

Női:  -48, -52, -57, -63, -70, -78, +78 kg  (mérkőzés idő az "A" kategóriában 4-, ill. a "B" kategóriában 3 perc)

Férfi:  -60, -66, -73, -81, -90, -100, +100 kg (mérkőzés idő az "A" kategóriában 4-, ill. a "B" kategóriában 3 perc)

Lebonyolítás:

4 szőnyegen az MJSZ szabályai szerint 6 vagy több fő esetén KO, 5 vagy kevesebb fő induló  esetén  körmérkőzés.  A  hallgatókat  név  és  egyetem  megjelöléssel  szólítják. Azokban  a  súlycsoportokban,  ahol  16-nál  több  induló  van,  a  visszamérkőzés  csak  a legjobb 8-ból történik. 1 fő esetén nem kerül sor a bajnoki cím kihirdetésére.

Indulási feltételek:

  1. „ A”   kategóriában:   Diákigazolvány  (hiánya  esetén  1  hónapnál  nem  régebbi hallgatói jogviszony igazolás), neptun kód, illetve érvényes MJSZ tagsági könyv (Tagdíjbefizetés-, „Versenyzési engedély” igazolása az adott évre), sportorvosi engedély.
  2. „ B”   kategóriában:   Neptun  kód  és  Diákigazolvány  (hiánya  esetén  1  hónapnál nem régebbi hallgatói jogviszony igazolás)
  3. A versenyen mindenki  saját felelősségére    vesz    részt,    az    indulók balesetbiztosításáról mindenki maga gondoskodik.
  4. "B" kategóriában azok a hallgatók vehetnek részt, akik az elmúlt 5 évben MJSZ által rendezett versenyen, illetve nemzetközi menedzselésben nem vettek részt

Díjazás:

I - III. helyezettek - érem

I - III. helyezett csapatok serlegdíjazásban részesülnek. Eredményszámítás:

Az indított hallgatók összesített eredményei alapján történik az egyetemi

csapatverseny eredmény számítása.

Intézményenként és súlycsoportonként a négy legjobb teljesítményt nyújtó versenyző eredménye számít

I.     II.    III.    IV.    V.    VII.  helyezés

7    5     4      3      2      1    pont

Nevezés:

Előzetes nevezés egy intézményről, 10 főtől csoportosan kötelező 2018. november. 06. éjfélig   emailban   a   sasg.tf@gmail.com-ra   küldve,   erről a linkről letölthető dokumentum hiánytalan kitöltésével, elküldésével és a nevezési díj átutalásával.

A helyszínen: 9:00 – 10:00, személyesen, hiánytalanul, olvashatóan kitöltött egyéni nevezési  lappal  tehető  meg  és  elektronikusan,  mely  az  alábbi  linkről  letölthető mozduljra.hu – oldalról, a judo mefob 2018-as eseményről.

A MEFS Elnökség döntése értelmében valamennyi MEFS rendezvény automatikusan csatlakozik a SportPONT programhoz. Ennek keretében a regisztráció alkalmával az alábbi   adatok   kerülnek   rögzítésre:   Felsőoktatási   intézmény,   név,   neptunkód, születési dátum. A rendező fenti adatokat a versenyt követően átadja a MEFS-nek.

Regisztrációs díj:

500 Ft / fő a kiírásnak megfelelően, az elektronikus jelentkezés esetén, határidőig elküldve, és átutalva a MEFS honlapján található számlaszámra. 1000 Ft / fő helyszíni nevezés esetén.

Résztvevők:

Államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében résztvevő hallgatók, akik legalább négy féléves oklevelet adó képzésben vesznek részt a verseny időpontjában. Az adott félévre a nevezett intézménybe beiratkozott hallgatói (nappali vagy   levelező   tagozatos,   illetve   doktorandusz   képzésben),   állampolgárságra   és életkorra  való  tekintet  nélkül,  továbbá  a  2017-2018-as  tanévben  abszolutoriumot szerzett hallgatók.

Általános információk:

Az öltözőben illetve a teremben hagyott tárgyakért, értékekért a rendező felelősséget nem vállal. Az értékek őrzéséről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodni

Megközelítés:

Autó: A  belvárosból érkezve a  Váci út – Megyeri út  útvonalon.

Tömegközlekedés: Az M3-as metró újpesti végállomásától a 30-as, a 147-es, a 196-os, a 104-es, vagy akár a 122-es busszal is el lehet jutni a létesítményhez.

Budapest, 2018.09.25.

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink