112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Eszterházy Sportnap - Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja - SÁROSPATAK
Eszterházy Károly Egyetem

Sárospataki Campus

3950 Sárospatak,

3950. Sárospatak,

AZ EGYETEMI SPORT NEMZETKÖZI NAPJA AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEMEN

A program a EFOP-3.4.3-16-2016-00010  „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” projekt keretein belül került megvalósításra.

Az Eszterházy Károly Egyetem által, 2018. szeptember 20-án megrendezésre kerülő Egyetemi Sport Nemzetközi Napjának célja többek között, hogy lehetőséget biztosítson az érdeklődőknek minél több sportág, sportos játék kipróbálására, valamint a mozgás, rendszeres testedzés, valamint az egészséges életmód témájában szórakoztató ismeretszerzésre. Az Egri Campus mellett idén Gyöngyösön, Jászberényben és Sárospatakon is ugyanezen a napon kerül megrendezésre az Egyetemi Sportnap. A programokon való részvétel mindenki számára ingyenes.

A Sárospatakon megrendezésre kerülő programoknak a Comenius Campus tornaterme ad otthont.

A délelőtti program a Comenius Campus tornatermében 8 órakor kezdődik, amely során lehetőség nyílik regisztrálni, illetve ezt követően az ünnepélyes megnyitón részt venni. A sportprogramok megkezdése előtt egy közös, zenés gimnasztikás bemelegítésre invitáljuk az érdeklődőket.

A sportprogramok 10 és 16 óra között, szintén a tornateremben kerülnek megrendezésre: ping-pong, kosárlabda, relaxáció, röplabda, illetve kidobó. Ezekkel a programokkal párhuzamosan a táncteremben zumba foglalkozáson vehetnek részt vendégeink, valamint társasjátékozhatnak az 1. emeleti társalgóban.

12:00-12:30-ig ebédszünet következik, majd16 órakor, a tornateremben a sportprogramok zárása és eredményhirdetés valósul meg.

A programokon való részvétel ingyenes, minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink