112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Eszterházy Sportnap - Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja - GYÖNGYÖS
Eszterházy Károly Egyetem

Gyöngyösi Campus

3200 Gyöngyös,

3200. Gyöngyös,

AZ EGYETEMI SPORT NEMZETKÖZI NAPJA AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEMEN

A program a EFOP-3.4.3-16-2016-00010  „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” projekt keretein belül került megvalósításra.

Az Eszterházy Károly Egyetem által, 2018. szeptember 20-án megrendezésre kerülő Egyetemi Sport Nemzetközi Napjának célja többek között, hogy lehetőséget biztosítson az érdeklődőknek minél több sportág, sportos játék kipróbálására, valamint a mozgás, rendszeres testedzés, valamint az egészséges életmód témájában szórakoztató ismeretszerzésre. Az Egri Campus mellett idén Gyöngyösön, Jászberényben és Sárospatakon is ugyanezen a napon kerül megrendezésre az Egyetemi Sportnap. A programokon való részvétel mindenki számára ingyenes.

A Gyöngyösi Campuson megrendezésre kerülő programok 9:00-13.00 óra között a Károly Róbert Sportcentrumban zajlanak.

A délelőtti program 9 órakor kezdődik, Dr. Bujdosó Zoltán Rektorhelyettes Úr köszöntőjével. 9:15-től általános átmozgató tornán vehettek részt, majd 10 órától Gyurta Dániel olimpiai bajnokunk közönségtalálkozója következik, ezt követően 11:15-től pedig egy izgalmas tanár-diák meccsen vehetnek részt az érdeklődők.

12 órától a Dream Team Cheerleaders bemutatója következik, illetve a Mátra Kempo SE tart nyílt edzést, 13 órától pedig szakvezetéses túra indul a Mátrába.

Az Egyetemi Sportnap egész napos sportolási lehetőséget biztosít az alábbi sportágakban: tenisz, kosárlabda, foci, ping-pong, edzőterem (campus challenge), röplabda, tollaslabda és íjászat. Egyetemi Sportnapunkon a Robert Bosch Elektronika Kft. mint a rendezvény egész napos kiállítója vesz részt.

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink