112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Erőemelő MEFOB 2018


BME Sportközpont

1111 Budapest XI. kerület, 1111 Budapest, Bertalan L. u. 4-6.

1111. Budapest XI. kerület, 1111 Budapest, Bertalan L. u. 4-6.

MAGYARORSZÁG 2018 - 2019. TANÉVI EGYETEMI ÉS FŐISKOLAI ERŐEMELŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

1. A verseny  célja:  lehetőség  biztosítása  Magyarország  2018-2019.  tanévi  egyetemi  és  főiskolai erőemelő bajnoka cím elnyerésére.

2. A verseny időpontja: 2018. október 20-21.

3. A verseny  helyszíne:  Budapesti  Műszaki  és  Gazdaságtudományi  Egyetem,  Budapest  XI.  ker.

Műegyetem rakpart 3. – BME Sportközpont (ÉL- csarnok, 1111 Budapest, Bertalan L. u. 4-6.)

4. A verseny rendezői:

MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI SPORTSZÖVETSÉG

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG

BUDAPESTI MŰSZAKI és GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY

 

5. Nevezés: A versenyre a 9. pontban leírtak szerint egyetemi és főiskolai hallgatók nevezhetők, az erre rendszeresített és  hiánytalanul  kitöltött  nevezési  lapon.  A  nevezéseket  az  MAFC  Súlyemelő Szakosztály levélcímére (1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3.) vagy a MAFC technikai bizottság e- mail címére (techbiz@mafcssz.hu) vagy a http://mafcssz.hu/nevezesmefob űrlapon vagy a Magyar Erőemelő Szövetség on-line nevező felületén (http://hunpower.hu) kell beküldeni. A sportág is részt vesz a „SportPont Programban”, így arra kérjük a nevező egyesületeket, illetve iskolákat, hogy a hallgatók NEPTUN kódját is tüntessék fel a nevezési lapon.

 

A nevezés BEÉRKEZÉSI határideje: 2018. október 05.

 

6. A verseny helyszínén minden versenyző után regisztrációs díjat kell fizetni.

A regisztrációs díj versenyzőnként: 1.500,- Ft

A díj készpénzben mérlegeléskor vagy számla ellenében előutalással fizethető meg.

 

7.  A verseny előkészítése: az időbeosztás a nevezések számától függ, így a nevezések beérkezése után erről mindenkit értesíteni fogunk.

8. A versenyt a szabályok szerint férfiaknál kilenc (53, 59, 66, 74, 83, 93, 105, 120 és +120 kg), nőknél nyolc (43, 47, 52, 57, 63, 72, 84 és +84 kg) súlycsoportban bonyolítjuk le.

 

9. A verseny résztvevői: a versenyen azok a férfi és női versenyzők vehetnek részt,

  • akik  valamely  felsőoktatási  intézmény  adott  tanévre  beiratkozott  hallgatói,  vagy  már végeztek, de végbizonyítványukat, illetve oklevelüket 2017. január 1. után szerezték meg, 
  • akiket szabályosan beneveztek, akik érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkeznek,
  • akiket a Magyar Erőemelő Szövetség (MERSZ) Elnöksége meghív.

10. Díjazás: a  súlycsoportok  összetett  I-III.  helyezettjei  éremdíjazásban  részesülnek,  a  bajnokok tiszteletdíjat kapnak.

11. Költségek: a verseny rendezési költségeit a rendezők fedezik, a részvételi költséget az egyesületek, illetve a felsőoktatási intézmények viselik.

12. Sportolók orvosi ellátása: A verseny idején a rendező orvosi ügyeletről gondoskodik. A versenyre való felkészülés  közben,  a  versenyre,  versenyről  való  elutazás  közben,  valamint  a  verseny  alatt bekövetkezett sérülések utáni ellátási költségek a versenyzőt, illetve egyesületét terhelik.

13. Egyéb rendelkezések:   Vitás   kérdésekben   az   MERSZ   érvényben   lévő   szabályai   alapján   a Versenybíróság,  fellebbviteli  szervként  –  a  MERSZ  Technikai  Bizottsága  előterjesztésében  –  a MERSZ Elnökségének döntése a mérvadó.

14. A versenyen  doppingvizsgálatot  tarthatnak.  Az  ellenőrzésnek  minden  kijelölt  versenyző  köteles magát alávetnie. Ha a kijelölt versenyző nem vesz részt a vizsgálaton, akkor ez pozitív vizsgálati eredménynek számít.

15. Az öltözőben, teremben hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk.

 

 

Budapest, 2018. szeptember 04.

MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY

TÁMOGATÓINK:

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA, MEFS, BME, MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG, BEFS, KE-TECH KFT, GE-KAGENS BT, PUTEN BT, SOK SZÁRNY KFT, JENEI FOGÁSZATOK, BECKER és M KFT, RÉZNER BT, LASARM BT

Hozzászólások
Új hozzászólás
Elküldés
Banner
Banner
Banner
Támogatóink