111 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

ELTE Kerékpár
Eötvös Loránd Tudományegyetem

BEAC

1111 Budapest XI. kerület, 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/B

1111. Budapest XI. kerület, 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/B

A kerékpár kiváló mozgásforma. Napjainkban a társadalom széles rétegei számára elérhető, nem kíván semmilyen speciális tudást. Rendszeres kerékpározással jelentősen csökkenthető a szív és érrendszeri betegségek kialakulása, illetve az elhízás veszélye. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg idő (és pénz) megspórolható a vele való közlekedéssel.

Kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket, a váz és a láb izmait

Edzéseinken a találka, után egy a tudásnak megfelelő helyszín kiválasztása után eltekerünk a Római partra fagyizni, Velencére lángosozni vagy Gödre rétesezni :) (természetesen az elfogyasztott kalóriákat elégetjük a visszaút során)

Miért, kiknek ajánlom? Kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak, akik valaha túljutottak a pótkerék használatán. Bárkinek aki szívesebben használná a jó öreg kétkerekűjét a tömegközlekedés helyett.

 

És hogy miért érdemes szeretni?
Mert szép helyekre eljutsz vele, ingyenes, mert gyorsan lehet vele közlekedni a városban és mert napjainkban nagyon menő :)


Helyszín és Időpont:

Szerdánként a BEAC földszint 12-es szertár előtt van a találkozó 

Őszi félévben amíg az időjárás engedi kinti tekerések vannak, azonban ha bejön a rossz idő, reményeink szerint a spinning termet fogjuk tudni használni.

FONTOS Információ: Sisak és napszemüveg használata kötelező. Kerékpárt és sisakot korlátozott számban tudunk biztosítani!

Fontos, hogy mindnekinél legyen igazolvány, pénz és 2-3 müzli szelet!

Ára: 400 Ft/alkalom

további info holnapunkon: polythlon.hu, 
gitta.polythlon@gmail.com 
0620/5309763 - Keresztesi Gitta (edző)

Hozzászólások
Hozzászólás
Hozzászólás
Banner
Banner
Banner
Támogatóink