112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Szombaton megkezdte a felkészülést az Universiade válogatott. A 2019-es Universiadét Nápolyban rendezik július 3. és 14. között.
Az ünnepélyes záróünnepséggel befejeződött a 2019-es Téli Universiade. A szibériai Krasznojarszkban megrendezett „egyetemisták olimpiája” magyar szempontból sporttörténelmi volt, hiszen 53 év óta először szerepelt a játékokon az egyetemi jégkorong-válogatott, amely győzelemmel mutatkozott be a mu...
Emily Monaghan (Fairfield University) és Ilias Fourati (Purchase College State Univsersity of New York) jégtánc kettősünk a 10. helyen zárta a 29. Téli Universiade szereplésüket.
A magyar csapat az Universiade utolsó csoportmeccsén Szlovákiával találkozott. A meccsen rengeteg volt a kiállítás. A mieink az utolsó harmadot kapott gól nélkül hozták le.
Tiborcz Dániel a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója rövidpályás gyorskorcsolyában 500 m, 1000 m és 1500 méteren indult élete első soksportos világversenyen az Universiadén.
A 29. Téli Universiade keretében március 5-7. között került megrendezésre Krasznojarszkban (Szibéria, Oroszország) a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) XXXII. Világkonferenciája Innováció – Oktatás – Sport témakörben. Az Universiadén dolgozó magyar delegáció 8 fővel vett részt az egyetemi ...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink