114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Idén nyáron Kínában lesz a 31. Nyári Egyetemi Világjátékok (korábbi nevén: Universiade) augusztus 18-29. között, amelynek vízilabda-tornáján hagyományosan fontos résztvevője a magyar férfi válogatott. A szövetségi kapitány, Horváth János kihirdette keretét és február 15-én kezdik meg a felkészülést.
27 egyetemista sportolónk szerzett érmet a 30. nyári Universiadén július elején Nápolyban. A nyári „Egyetemisták Olimpiáján” hazánkat 101 induló és 3 csapatsport képviselte. Külön öröm, hogy 54 év után a női röplabda is megmérettetett, melynek köszönhetően 3 csapatunk is bejutott a legjobb 4 közé...
Magyar szempontból nem éppen a legek universiadéja volt az idei, Nápolyban megrendezett, egyetemi kisolimpiának is nevezett sportvetélkedő. A helyszínen dolgozó kollégánk összegezte a tapasztaltakat.
30. Nyári Universiade Nápoly - Történelmi győzelemmel vihette haza az aranyérmet a női egyetemi vízilabda válogatott. A férfiak bronzot szereztek, míg a világbajnoki ezüstérmes Tóth Krisztián judóban végzett a harmadik helyen. A résztvevő 101 sportolóból 27-en szereztek éremt, és összesen 49-en a...
10-10-es döntetlent követően ötméteresekkel győzte le Oroszországot, és szerzett bronzérmet a nápolyi Universiaden a magyar férfi egyetemi vízilabda válogatottunk.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink