112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Az Egyetemi Világjátékokat és az Európai Egyetemi Játékokat is 2022-ben rendezhetik meg.
A FISU 2021. március 23-i közleményében tudatta, hogy Oleg Matytsin elnök időszakosan visszalép elnöki megbízatásától, melyet a FISU első alelnöke, Leonz Eder vesz át megbízott elnökként 2022. december 16-ig.
Gáspár Sára (BCE) és Horváth Marcell (BME) képviseli idén Magyarországot a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) Önkéntes Vezetők Akadémiáján.
A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) immár hetedik alkalommal hirdette meg a Nemek Közötti Esélyegyenlőségi-díjra (FISU Gender Equality Awards) való jelölési lehetőséget tagszervezetei számára.
A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) 2021. augusztusában rendezi meg a 31. Nyári Egyetemi Világjátékokat (korábban: Universiade) Chengdu-ban s annak kapcsolt rendezvényeként szervezik meg a 2021. évi FISU Világkonferenciát, melynek a fő témája: „Egyetemi Sport: Színes világ befogadása”.
Prof. Dr. Kiss Ádámot, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség 2020-ban leköszönt elnökét, a MEFS Örökös Tagját érte idén az a megtiszteltetés, hogy az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) Order of Merit-díjával tüntették ki (EUSA Érdemrend).
Banner
Banner
Banner
Támogatóink