112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Nem akárkivel, a korábbi 97-szeres brazil válogatott, aranylabdás játékossal, Ronaldinhóval is találkozhatsz, ha kilátogatsz december 6. és 8. között a Budapesten sorra kerülő teqball-világbajnokságra.
Kiélezett küzdelmeket hoztak a Kínában végetért egyetemi foci-világbajnokság döntői. A nőknél az Ottawai Egyetem, a férfiaknál az uruguayi Köztársasági Egyetem ült fel a trónra, európai csapatok nem kerültek a legjobb négy közé.
Különösebb meglepetések nélkül zajlanak Jinjiangban az egyetemi labdarúgó-világbajnokság küzdelmei. A férfiaknál az elődöntőbe, a nőknél pedig a döntőbe kerülésért játszottak a csapatok.  
Magyar részvétel nélkül zajlanak az egyetemi labdarúgó-világbajnokság küzdelmei, amelynek a kínai Jinjiang ad otthont november 21. és december 1. között. Az első csoportkörben az „otthon” játszó ázsiai egyetemek gyengén kezdtek, a brazil felsőoktatási intézmények azonban jól rajtoltak. 
Véget értek a küzdelmek a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) égisze alatt Hsziamenben rendezett egyetemi 3x3-as kosárlabda-világkupán, amelyen a nőknél a címvédő Csinghua Egyetem lett az első, míg a férfiaknál a brazil Paulista Egyetem diadalmaskodott.
Ötödik alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) a 3x3-as egyetemi kosárlabda világbajnokságot a kínai Hsziamen városában október 31. és november 3. között. A világ legjobb egyetemi kosarasai méretnek meg a verseny alkalmával, közöttük a Széchenyi István Egyetem női csapa...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink