112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!!! Milyennek képzeled el a jövő campusát? Az UNESCO-t érdekli a véleményed, ezért hozta létre a Campus 2030 Challenge-et. Ha van egy ötleted, hogy az egyetemek miként tudnának társadalmilag befogadóak, gazdasági és környezeti szempontok szerint fenntarthatók lenni, akkor ne hab...
Az UNESCO Eötvös 100 Emlékév (Eötvös Loránd halálának 100. évfordulója) alkalmából december 15-én rendezik a PIPU-t (Polythlon Infopark Ultramarathon), ami idén kivételesen kicsit hosszabb lesz! Kiváló alkalom ez egy közös évzáró örömfutásra, vagy akár az ajándékvásárlási stressz levezetésére bar...
A kollégiumi élet egyik megmentője a mikrohullámú sütő, hiszen nem csak az otthonról hozott, vagy korábban vásárolt készételt lehet vele megmelegíteni, de végső esetben főzésre, sőt akár sütésre is használható!
Több mint 100 egyetemista sportoló vette át csütörtökön az „Év Egyetemi Sportolója” díjat. A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) november 21-én rendezte meg az „Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó gála ünnepséget.
Szeptember 6-8-ig tartott az Eötvös Loránd Kerékpáros Expedíció, melyet a tudós és lányai sportos életvitele előtt tisztelegve, egyben hagyományteremtő szándékkal rendezték meg. Az expedíciót a MEFS főtitkára Dr. Székely Mózes vezette.
Az otthoni ételkészítésnek rengeteg előnye van. Tudjuk, hogy miből, mikor és hogyan készül az étel és biztosak lehetünk benne, hogy friss és jól elkészített a menü.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink