112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Több mint 100 egyetemista sportoló vette át csütörtökön az „Év Egyetemi Sportolója” díjat. A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) november 21-én rendezte meg az „Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó gála ünnepséget.
Szeptember 6-8-ig tartott az Eötvös Loránd Kerékpáros Expedíció, melyet a tudós és lányai sportos életvitele előtt tisztelegve, egyben hagyományteremtő szándékkal rendezték meg. Az expedíciót a MEFS főtitkára Dr. Székely Mózes vezette.
Az otthoni ételkészítésnek rengeteg előnye van. Tudjuk, hogy miből, mikor és hogyan készül az étel és biztosak lehetünk benne, hogy friss és jól elkészített a menü.
A budapesti Nagyvásártelep adott otthont az első World Urban Games-nek szeptember 13-15. között. A világ legmenőbb extrém és utcai sportolói versenyeztek, „csinálták a fesztivált”, na meg a látványos show-t a háromnapos sporteseményen.
Októberben rajtol a férfi NB I-es röplabdabajnokság, több egyetemi csapattal a mezőnyben, amelyek közül egy akár dobogós is lehet! 
A győri Széchenyi István Egyetem járműmenedzser-szakos hallgatója elismeri, hogy az élsport néha a tanulás rovására megy, de megtanult együtt élni ezzel.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink