112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Vári Henrik és Borkai Ádám az I. FISU FIFA20 eSport Challenge-n Július 6-16. között rendezi meg a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) az első alkalommal életre hívott FISU FIFA20 eSport Challenge-t, melyen két magyar egyetemi hallgató is képviselheti hazánkat 
A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2020. augusztus 12-én, 10:00 óra kezdettel tartja Tisztújító Közgyűlését.
Sikeres volt a 38. 5vös 5km nemzetközi futóverseny, amelyet idén online rendeztek meg – tudósít a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS).
Dr. Székely Mózes, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára egyetemi futóberkekben is elismert személyiség. Immáron harmincadik alkalommal vett részt az ikonikus 5vös 5km-en, és másokhoz hasonlóan ő is a virtuális térben teljesítette a távot.
Elstartolt a 38. 5vös 5km nemzetközi futóverseny! Az eseményt ezúttal rendhagyó módon online rendezik meg illusztris résztvevőkkel – adta hírül a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS). A verseny június 19-én rajtolt és június 24-éig tart. A tervek szerint futni fog – többek között – a...
A FISU főtitkára, Eric Saintrond nagyszerű ötletnek tartja az egész egyetemi sportvilágot megmozgató magyar kezdeményezést.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink