112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A múlt hónapban megtartott MEFS Tisztújító Közgyűlést követően Adam Roczek, az EUSA elnöke tárgyalást kezdeményezett az újonnan megválasztott MEFS elnökkel, Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajossal.
Jelen ajánlás mellett szükséges az aktuális kormányzati népegészségügyi rendelkezések és ajánlások figyelembe vétele, a szervező (intézmény, szövetség, egyesület) által meghatározott feltételek betartása, valamint sportesemény szervezése esetén az adott sportszövetség speciális szabályzatának bet...
Szeptemberben az ELTE sporttelepein is új szezon kezdődik és folytatódnak a korábban megszokott edzések is. A BEAC új honlapján már online bankkártyás bérletvásárlásra is van lehetőség.
Átadták a Debreceni Egyetem Kiváló Sportolója díjakat a különböző sportágakban, hazai és nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket elért egyetemi sportolóknak. Összesen huszonhatan vehettek át elismerést az ünnepségen.
Prof. Dr. Kiss Ádám nyolc éven át irányította elnökként a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetséget (MEFS).
Prof. Dr. Kiss Ádám leköszönő MEFS elnököt, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség 2020. évi Tisztújító Közgyűlése az újonnan megválasztott elnök, prof. dr. h. c. Mocsai Lajos javaslata alapján eddigi munkája elismeréseként, közfelkiáltással a MEFS Örökös Tagjává választotta.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink