112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Január 18-án Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata ünnepélyes díjátadó rendezvényén Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke a Szövetség nevében emlékplakettet vehetett át Szalay Ferenc polgármestertől, a minden idők legeredményesebb Kajak-Kenu Egyetemi Világbajnokság megrendezéséért, melynek Szolnok...
Együttműködési megállapodást kötött a Honvédelmi Sportszövetség és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség, mely célja, hogy 2024-ig legalább a felsőoktatási hallgatók 25%-a megismerkedjen a honvédelmi sportokkal.
A 2018/19-es Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Futsal Bajnokság első fordulójában a BME hazai pályán 9:2-re győzte le a Neumann János Egyetemet.
Beindult a Futsal MEFOB szezon. Az első fordulókat rendezik meg országszerte, melyen a bajnoki címért a férfiaknál 18, míg a nőknél 6 csapat verseng.
A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Tanácsadó Testületi hagyományos évzáró megbeszélésén Prof. Dr. Kiss Ádám, elnök, és Dr. Székely Mózes, főtitkár számolt be a 2018-as év egyetemi sport életéről, a verseny-, és szabadidősport aktivitásokról, pályázatokról, a dél-koreai Phjongcshangban l...
November 30-án immár harmadik alkalommal került megrendezésre a University Sports Festival (USF) Budapest, ahol a világ minden tájáról érkező hallgatók sportolhattak együtt.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink