112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Hét egyetem hallgatói nyolc versenyszámban mérték össze tudásukat az Evezős MEFOB idei versenyén. A csepeli evezőspályán két napon keresztül zajló vetélkedésben a Semmelweis Egyetem (SE) lett a legeredményesebb három aranyéremmel.
A triatlonosok sprintversenye nyitotta az őszi MEFOB-szezont, melyen 15 egyetem 44 hallgatója és oktatója mérette meg magát: a nőknél Bukovszki Tünde (ELTE), a férfiaknál Dévay Zsombor (ÓE) volt a leggyorsabb.
21 egyetem 113 sportolója mérte össze tudását az atlétika MEFOB-on, ahol a Testnevelési Egyetem bizonyult a legeredményesebbnek.
Megváltozott körülmények, kevesebb csapat, ennek ellenére izgalmas összecsapások jellemezték a strandkézilabda MEFOB megméretést augusztus 25-én a Lupa-tónál. A nőknél a Károli, a férfiaknál a Corvinus csapata állhatott a dobogó legfelső fokára.
Izgalmas összecsapások és remek idő jellemezte a Lupa-Beach-en rendezett Strandröplabda MEFOB-ot, melynek megnyitóján a MEFS azóta leköszönt főtitkára: dr. Székely Mózes mondott beszédet, de Lestár László, a Közgáz SC és DSK női röplabda szakosztály vezető edzője is köszöntötte az egybegyűlteket....
Először rendeztek MEFOB-ot a járványhelyzetet követően: Tatán a rövidtávú triatlon MEFOB-on bizonyíthatták a hallgatók a felkészültségüket.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink