112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Féltávnál mindkét csoportban fővárosi együttes áll a tabella élén a hölgyek Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságában.
A férfiaknál makulátlan mérleggel, veretlenül várja a tavaszi folytatást a címvédő TFSE a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság Keleti csoportjában. Nyugaton az előző két évad legpechesebb alakulata, a Szombathely vezet.
Két mérkőzést pótoltak hétfőn a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda-bajnokságban. A férfiaknál a Miskolc az Egert, a nőknél a Közgáz az NKE Csatát győzte le. A bajnokság januárban folytatódik.
Több rangadót is rendeztek a férfi és a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda-bajnokság aktuális játéknapján. A férfiaknál őrzi veretlenségét a TFSE és a Szombathely, a nőknél a TFSE, valamint a Közgáz hibátlan.
Két "helyi érdekeltségű" rangadót, és egy megyei összecsapást is rendeztek a héten a hölgyeknél a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság Nyugati csoportjában. A legnagyobb különbségű győzelem az utóbbi ágon, a Győr–Sopron "ütközet" során született, a fővárosi és a pécsi derbi viszont szorosan alak...
Két rangadót rendeztek a héten a keleti, két "helyi” érdekeltségű összecsapást pedig a nyugati ágon a férfiaknál a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. A Nyíregyháza a végjátékban múlta fölül a Miskolcot, a Debrecen pedig a második negyedben – az akkor nagyon rosszul dobó vendéglátóját – két...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink