112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Kettős győzelemnek örülhettek a házigazda Kaposvári Egyetem hallgatói a Röplabda MEFOB-on. Az egyetemi OB négyes döntőjében a fiúk fantasztikus játékkal, szettveszteség nélkül egymás után immár negyedszerre szerezték meg az egyetemi bajnoki címet. Lányok remek teljesítménnyel, összes ellenfelüket...
Június 5-6 között rendezték meg a budapesti Ludovika Arénában az idei Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Futsal Bajnokság döntőjét, melyet a férfiaknál az ELTE, a nőknél a TF nyert meg.
Nőknél az Eszterházy Károly Egyetem, férfiaknál pedig a Testnevelési Egyetem hallgatói lettek a 2019-es Kézilabda MEFOB BAJNOKAI.
A hétvégi Falmászó MEFOB öt induló kategóriájából hármat, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói nyertek, a másik kettőt pedig a Testnevelési Egyetem hallgatói! 
Május 25-én, Szombathely Fő terén megrendezésre került B33 MEFOB döntő, ahol a lányok közül a Testnevelési Egyetem, a fiúknál pedig a Pécsi Tudományegyetem hallgatói szerezték meg az idei bajnoki címet.
Május 26-án vasárnap került megrendezésre a XXVIII. Tiszta Triatlon Ranglistaverseny keretében az idei Triatlon (sprint) MEFOB, mely csapatversenyében a férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a nőknél pedig a Pécsi Tudományegyetem lett az idei országos bajnok.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink