112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Budapesti Corvinus Egyetem kimagasló szervezésében valósult meg az idei Strandröplabda MEFOB július 12-14. között Velencén.
Tizenöt csapat (8 férfi és 7 női) két napig versengett az idei Strandkézilabda MEFOB bajnoki címéért, melyet a férfiaknál a BCE-nek, a nőknél pedig a KRE-nek sikerült elhódítania.
Kettős győzelemnek örülhettek a házigazda Kaposvári Egyetem hallgatói a Röplabda MEFOB-on. Az egyetemi OB négyes döntőjében a fiúk fantasztikus játékkal, szettveszteség nélkül egymás után immár negyedszerre szerezték meg az egyetemi bajnoki címet. Lányok remek teljesítménnyel, összes ellenfelüket...
Június 5-6 között rendezték meg a budapesti Ludovika Arénában az idei Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Futsal Bajnokság döntőjét, melyet a férfiaknál az ELTE, a nőknél a TF nyert meg.
Nőknél az Eszterházy Károly Egyetem, férfiaknál pedig a Testnevelési Egyetem hallgatói lettek a 2019-es Kézilabda MEFOB BAJNOKAI.
A hétvégi Falmászó MEFOB öt induló kategóriájából hármat, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói nyertek, a másik kettőt pedig a Testnevelési Egyetem hallgatói! 
Banner
Banner
Banner
Támogatóink