112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Tájékoztató a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) rendezésével és az azokon történő részvétellel kapcsolatban.
Egyetemi, bajnoki értékelés - férfiak Habár a koronavírus-járvány miatt csonka maradt a kosárlabda szezon, a férfiaknál sem keleten, sem pedig nyugaton nem maradt veretlen csapat a bajnokság beszüntetésekor. A keleti csoportot a címvédő TF, a nyugatit pedig a Szombathely vezette.  
Egyetemi, bajnoki értékelés - nők Ahogy most minden területen, úgy az egyetemi szinten is csonka maradt a kosárlabda szezon a koronavírus-járvány miatt. A hölgyeknél - bár jelentős átalakuláson ment át -, a keleti csoportban veretlen maradt a TF, nyugaton pedig a megerősödő Közgáz zárt makulátla...
Mint minden sportágban, így kosárlabdában is szünetelnek a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (MEFOB) küzdelmei. Nézzük, mi történt eddig a pontvadászatban, és mire számíthatunk a folytatásban.
Az ELTE–Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a kecskeméti Neumann János Egyetem-KFSE (NJE)–Szent István Egyetem (SZIE) párharcokon kívül – amelyeket a Kecskemét, illetve a Nyíregyháza nyert meg – nem rendeztek több mérkőzést a férfi egyetemi kézilabda-bajnokság 2019/2020-as idényének első selejtezőkörében.
Zajlanak a futsal MEFOB küzdelmei, Nyugaton és Keleten is több fordulót lejátszottak már a csapatok, az ELTE-SEK és az EKE is magabiztosan menetel. A koronavírus miatt azonban a bajnokság április 30-ig szünetel.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink