112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Több mint tíz év után jutott tovább a Neumann János Egyetem kézilabda csapata a MEFOB első fordulójából, de balszerencséjükre a tavalyi bajnokkal kellett a 2. forduló első mérkőzésében megvívniuk, melyben a papírforma érvényesült.
Világbajnokok bemutatójával április 17-én vette kezdtetét a kétnapos Asztalitenisz MEFOB Pécsen, ahol az összesített csapatversenyt a Szegedi Tudományegyetem nyerte 2 arany, 3 ezüst és 4 bronzéremmel.
Április 13-án ismét a City Squash Club adott otthont az idei Squash MEFOB-nak, melyen a Budapesti Corvinus Egyetem csapata nyerte el az idei csapatversenyben a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnoki címet.
A 6. Cheerleading MEFOB-on, melyet a BEAC rendezett meg 8 felsőoktatási egyetem 130 sportolója vett részt, ahol közel 400 szurkoló jelenlétében avattak bajnokot.
Az első naphoz hasonlóan, vasárnap is jó hangulat, illetve nagy küzdelem jellemezte a vívó MEFOB-ot. Az összetett rangsorban a BME lett az első, az Óbudai Egyetem a második, míg a házigazda DE a harmadik.
A párbajtőrözők már megmutatták, mit tudnak, vasárnap a tőrözőkön és a kardozókon lesz a sor.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink