112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Mint minden sportágban, így kosárlabdában is szünetelnek a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (MEFOB) küzdelmei. Nézzük, mi történt eddig a pontvadászatban, és mire számíthatunk a folytatásban.
Az ELTE–Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a kecskeméti Neumann János Egyetem-KFSE (NJE)–Szent István Egyetem (SZIE) párharcokon kívül – amelyeket a Kecskemét, illetve a Nyíregyháza nyert meg – nem rendeztek több mérkőzést a férfi egyetemi kézilabda-bajnokság 2019/2020-as idényének első selejtezőkörében.
Zajlanak a futsal MEFOB küzdelmei, Nyugaton és Keleten is több fordulót lejátszottak már a csapatok, az ELTE-SEK és az EKE is magabiztosan menetel. A koronavírus miatt azonban a bajnokság április 30-ig szünetel.
Egy mérkőzéssel folytatódott a röplabda MEFOB, a férfiak küzdelmében a Nyíregyházi Egyetem csapott össze a Debreceni Egyetem csapatával.
Igazi kőkemény presztízscsatát hozott a Nyugati csoport csúcsrangadója, az elsőségről döntő Közgáz-Szombathely összecsapás a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban a férfiaknál. Hosszabbítás után a fővárosi együttes nyerte a drámai "ütközetet", megfosztva ezzel veretlenségétől a vasi legénysége...
A nőknél a nyugati ágon a Közgáz bebiztosította első helyét a csoportban, a Győr pedig biztosan ott lesz a playoffban, ahova még több csapat is bekerülhet. Keleten a TFSE a csoportelső, és még három csapatnak van esélye a rájátszásba kerülésre. A férfiaknál a keleti ágon még nem dőlt el a csoport...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink