112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Újraéled az ELTE HÖK és a BEAC nagy múltú sporteseménye, az Éjszakai Sport.
Három nap alatt több mint háromezer, orvos- és egészségtudományi képzéseken tanuló hallgató mérte össze tudását öt sportágban a Medikus Kupán, melynek idén a Debreceni Egyetem volt a rendezője. Medikus Kupát a legtöbb pontot összegyűjtő Debreceni Egyetem vihette haza.
Március 29-31 között idén 47. alkalommal kerül megrendezésre a Medikus Kupa, mely a legnagyobb szurkolótáború egyetemek által szervezett sportrendezvény hazánkban.
Nagy sikerrel rendezte meg vasárnap a Magyar Curling Szövetség illetve a Budapesti Egyetemi - Főiskola Sportszövetség (BEFS) az első alkalommal kiírt budapesti Egyetemi és Főiskolai Curling bajnokságot. A  tornára összesen 10 csapat nevezett, ahol többnyire a sportágban abszolút kezdőnek számító ...
A jubileumi, 10. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját idén is az "Egyetemi sport határok nélkül" jelmondattal rendezte meg az ELTE 120 éves sportegyesülete, a BEAC. 70 csapat 900 sportolója és 30 egyéni sportoló vett részt az eseményen. A budapesti egyetemek mellett többen érkeztek Erdélyből, a Vajd...
Tizedszer találkoznak a magyar egyetemek sportcsapatai határon innen és túlról, ezúttal harmincnégy intézmény hetvennégy csapata vesz részt a seregszemlén.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink