112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Az ELTE és 120 éves sportegyesülete, a BEAC 2019. február 28. és március 2. között tizedik alkalommal rendezi meg a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját. A futsal-, röplabda-, kosárlabda-, e-sport-, és asztalitenisz tornákra a budapesti és vidéki intézményeken kívül minden jelentős határon túli magy...
2019. január utolsó hétvégéjén a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) képviselői a jövőre Budapesten tartandó, legnagyobb hallgatói világfórum, a FISU Forum szakmai előkészületeinek egyeztetése, valamint az esemény tervezett helyszíneinek bejárása miatt látogatott hazánkba.
2019. február 28. és március 2. között immáron 10. alkalommal szervezi meg az ELTE és 120 éves sportegyesülete, a BEAC a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, csatlakozva a Budapest Sportfőváros 2019 programsorozatához.
A PTE Sportiroda, valamint a PTE PEAC közreműködésével a Pécsi Tudományegyetem első alkalommal rendezte meg a Sportolók Éjszakája elnevezésű sport gálaestjét december 8-án a Laterum Hotelben.
A BEAC 120 emlékév alkalmából Prof. Dr. Kiss Ádámot a MEFS elnökét Yolland Arthur Életműdíjjal, Dr. Székely Mózest a MEFS főtitkárát Eötvös-díjjal, tüntették ki november 7-én a BEAC alapításának évfordulóján rendezett ünnepségen.
Elindult a nevezés a Budapesti Egyetemi Futsal bajnokságra, amely az MLSZ Budapesti Igazgatóság keretein belül immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre. November 8-ig tart a nevezés a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságra (BEFB).
Banner
Banner
Banner
Támogatóink