112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Magyarország rendezi az első qatch-világbajnokságot és még nem késő nevezni!
Sikeresek voltak sportolóink a III. Ifjúsági Téli Olimpiai Játékokon a svájci Lausanne-ban, ahol 79 ország több mint 1800 fiatal (15-18 év) sportolója mérte össze képességeit.
A banán kétségtelenül az európai nemzetek, így persze a magyarok egyik kedvenc gyümölcse. Statisztikák szerint majdnem minden harmadik banánt az öreg kontinensen fogyasztanak el. De vajon egészséges-e banánt enni?
Bár még csak kevesebb, mint fél évet töltött Magyarországon a TFSE NB I-es röplabdacsapatának ötvenéves görög vezetőedzője: Leonidasz Gaitakanisz, máris beleszeretett az országba és Budapestbe. Úgy véli, a siker érdekében nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is rendben kell lennünk, célok és elh...
Bár vereséggel zárt, de a tavalyi idényhez hasonlóan most is bejutott az Erste Liga középszakaszának felsőházába a DEAC jégkorong-együttese.
Az életmódod hatással van arra, hogy mennyire tudod memorizálni a tananyagot. A mentális fittség megőrzéséhez hozzájárul a regeneráció (pl. alvás, pihenés), a relaxációs technikák alkalmazása, a táplálkozás és a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. A vizsgaidőszak alatti intenzív tanulás sorá...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink