112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Immunrendszerünk működésének támogatása kiemelten fontos a koronavírus okozta rendkívüli járványhelyzetben. Részletes útmutatásért görgess lejjebb!
A Budapesti Gazdasági Egyetem minden tőle telhetőt megtesz, hogy a járványügyi helyzetben is testgyakorlásra hangolja diákjait. Az intézmény nemrég tette fel rövid tornagyakorlatát a YouTube-csatornájára, ám van még más is tarsolyában.
Szombathelyen is segítik az otthonukban sportolni vágyó hallgatókat, döntően az anyaintézmény által összeállított tartalom révén.
A Debreceni Egyetem az otthoni testedzést elősegítő online tudástárral, valamint az ország legnagyobb egyetemi FIFA2020 bajnokságával segíti az otthon maradt egyetemi hallgatókat, hogy könnyebben átvészeljék a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet. 
Változatos programkínálattal segíti hallgatói otthoni sportolását a Széchenyi István Egyetem, ráadásul e-sport bajnokságokat rendez #StayAtHome Championship címmel.
Jóllehet a koronavírus-járvány miatt jelenleg távoktatás folyik a hazai egyetemeken, a hallgatók sportélete nem állt meg. Egyre több felsőoktatási intézmény helyezi át sporttevékenységét a virtuális térbe, így a diákok nem maradnak testedzés nélkül. Megnéztük, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyete...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink