112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Ha szeretsz az érintetlen természetben bringázni, nem félsz a kihívásoktól, és van benned jó adag kalandvágy, válaszd a kerékpáros kalandtúrát! Meglátod, nem fogsz csalódni!
A Menő sportcuccok szemétből című sorozatunkban ezúttal azt mutatjuk be, hogyan készülnek használt autógumiból sportolásra alkalmas eszközök, amelyeknek elsősorban a fitneszteremben veheted hasznát. Ne felejtsd, miközben a bicepszed építed, a környezetedet is óvod!
A BEAC 122. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével, a szeptember 7-11. között zajló ELTE Sport7-tel. 
A világon elsőként online rendezte meg a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) FORUM-át a Testnevelési Egyetem (TE) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetséggel (MEFS) közösen, a Digitális Jólét Program (DJP) szakmai támogatásával. A hat kontinensre kiterjedő, minden idők legnagyobb résztv...
Főzzünk, süssünk otthon vagy a koleszban, de feltétlen tartsuk szem előtt a biztonságot! Az ételmérgezési statisztikák szerint ugyanis a legtöbb esetért a nem megfelelően elkészített házikoszt a felelős...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiírta a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2020/2021-es tanév I. félévre vonatkozó pályázatát. Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 21.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink