112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A Miskolci Egyetem Sportiroda fotókihívása felsőoktatási intézmények Hallgatói, Oktatói és Dolgozói részére. 
Veszélyes és megosztó sport a hegymászás, számtalan előnnyel és hátránnyal. A felkészülés pedig nem merül ki pusztán a minőségi felszereléssel. S, hogy mit is kellene tudnod ahhoz, hogy a sportág spílere lehess? Ha van 2 szabad perced, mutatjuk az alapokat!
A legjobbak között méretne meg Valter Attila az EKE hallgatója, aki 2020-ban megnyerte a Tour de Hongrie-t és a Giro-n is bizonyított.  A tehetséges bringás a tavalyi év sikereibe és jövőbeni céljaiba is beavat.
A pandémiás időszak nehézségei ellenére is folyamatosan fejleszti sportkínálatát a Neumann János Egyetem. Járdi Ádám Sportközpont vezető mesélt a terveikről és az egyetemi sportéletről.
Igazi nézőcsalogató, látványos sportág a gördeszkázás, amely számtalan hívet toborzott az elmúlt évtizedek során. A tokiói olimpián pedig azok is ámulhatnak a szédítő trükkökön, akik eddig nem szenteltek kellő figyelmet a deszkásoknak.
Szász Róbert az SZTE sportiroda vezetője. A testnevelő tanár képesítéssel rendelkező ifjú titán a fal- és hegymászás, valamint a sárkányhajózás és az amerikai foci szerelmese, de a rendezvényszervezés terén is folyamatosan bizonyít. 2019-ben sárkányhajó versenyzőként és koordinátorként képviselte...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink