112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A testkép – legyen az bármennyire fitt - nyáron sokak számára válik nyomasztóvá, a belső szorongást azonban oldja az időszak kötetlensége, vagyis könnyebben teszünk meg olyat, amire máskor minden esetben találtunk kifogást. Például befogadóbbak leszünk a szabadtéri sportolás iránt.
Tedd még emlékezetesebbé az EFOTT-ot! Jelentkezz csapatoddal a fesztiválon megrendezett strandkézilabda MEFOB-ra augusztus 20-ig és nyerjétek el a 2019/2020. évi Egyetemi – Főiskolai Bajnoka címet!
A fél ország a nagy tavaink partján tölti pihenőidejét a hőségben. Mutatjuk, mik a lehetőségeid, ha a Balaton-parti chillezést mozgásra cserélnéd.
Ha még nem is gondoltál bele, jó, ha tudod, hogy lassan véget érnek a hónapokig tartó üresjáratos nyári szünetek és amint munkába állsz, bizony egy ideig mindössze 21 napot oszthatsz csak el szabadság címén.
A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének létrehozásával sikertörténet kezdődött 2015-ben. A testkultúrával, az egészséges életmóddal, sportinnovációval, a rendszeres testedzéssel és az ezek hátterében álló folyamatok vizsgálatával kapcsolatban is magasabb szintre lépett a DE.
A korábbi elnököt, Kulcsár Krisztiánt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének szombaton, a Budapest Kongresszusi Központban tartott tisztújító közgyűlésen, ahol az új elnökségbe Wladár Sándor is bekerült. Az elnökség alakuló ülésén Vékássy Bálint főtitkár egyhangúan kapott bizalmat...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink