112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Izgalmas csatákat hozott az Erőemelő Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság, amit a MAFC Súlyemelő Szakosztálya rendezett október 5-én, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Mi több, új országos csúcs is született!
Keményen tanulnak és edzenek Szeged és Dunaújváros női vízilabdázói, akik egy durvább pofontól sem ijednek meg a medencében. Lássuk, mi történt eddig az első osztályú bajnokság 2019–2020-as kiírásában!
Beköszöntött az ősz, de emiatt azért ne tedd parkolópályára a bringád! Íme, néhány tipp, mire figyelj, hogy ősszel is élmény legyen a tekerés.
A junior párbajtőr sikereket követően, Siklósi Gergely a felnőttek mezőnyében már 21 évesen magára vonta a sportszakma figyelmét. Az ELTE Sportszervező szakos hallgatója az idén júniusban rendezett düsseldorfi Európa-bajnokságon bronzérmet gyűjtött be a párbajtőrcsapat tagjaként. Egy hónappal kés...
Ha még nem toltad túl a naptáradat esetleg belefér egy cool kiállítás, egy izgalmas észjáték fesztivál, netán néhány túra az októberedbe… Íme néhány tipp, merre indulj, ha programoznál.
Ha igazi kosárlabda fan vagy, és nemcsak az NBA-t nézed éjjel-nappal, a felnőtt női bajnokságban most három egyetemi csapatért is szoríthatsz.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink