114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Sikerrel zárták a magyarok a Küzdősportok Egyetemi Európa-bajnokságát 2019. július 31. és augusztus 3. között Zágrábban. Judoban, karatében és kickboxban összesen 7 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 6 bronzérmet szereztek. Külön büszkeség, hogy a Testnevelési Egyetem az éremtábla első helyén végzett!
Nagyon jól tolták a magyar evezősök a svédországi Jönköpingben megrendezett egyetemi Európa-bajnokságon, összesen hét éremmel tértek haza.
Szeptember 4. és 7. között a svédországi Jönköpingben rendezik meg az egyetemi evezős Európa-bajnokságot, amelyen öt hazai egyetem képviseli a magyar színeket. Bár Magyarország nem tartozik a nagy evezős nemzetek közé, a magyar egyetemek versenyzői mégis érmekért szállnak vízbe.
Szombaton a helyosztókkal Portóban lezárult a 3x3-as Egyetemi Európa-bajnokság. A győri Széchenyi Egyetem folytatva bravúros szereplését a 6. helyen zárt. A TF a 17. helyen fejezte be a tornát.
Pénteken az esti programban ismét pályára lépett mindkét magyar csapat Portóban az Egyetemi 3x3-as Európa-bajnokságon. A TF nem jutott tovább csoportjából és a 17. helyért játszhat, a győri Széchenyi Egyetem nagy bravúrral a nyolc közé jutott.
A kora délutáni órákban két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek Portóban a 3x3-as Egyetemi Európa-bajnokságon. A TF és a Széchenyi Egyetem is alulmaradt riválisával szemben.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink