112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A FISU főtitkára, Eric Saintrond nagyszerű ötletnek tartja az egész egyetemi sportvilágot megmozgató magyar kezdeményezést.
Nyolcvannégy éves korában Budapesten elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok egykori vízilabdázó, Kárpáti György, a Nemzet Sportolója.
A vizsgaidőszak lecsengésével nyakunkba szakadó szabadságot mindenképpen érdemes kihasználni! A bringatúrák csapat összetartó ereje világbajnok, és költség vonzatuk is túlélhető. 5 napnyi túratipp kezdőknek és haladóknak. Bónusz: kultúr- és kedvezmény infók.
Sportoljunk Egészségben! címmel műhelykonferenciát rendezett június 17-én a Testnevelési Egyetem, amelyen Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is részt vett. Az előadások a koronavírus-járvány és az élsport összefüggéseiről, valamint a hatékony védekezésről szóltak. A színvonalas előadáso...
A lovaglás urizáló sportként terjedt el a közhiedelemben, sokan erre hivatkozva nem merészkedtek le soha lovardába. Költség szempontból valóban nem filléres mozgásformáról beszélünk, azonban hobbi sportként űzve egy egészen új dimenzió nyílik azok számára, akik esélyt adnak a négylábú lélek-lénye...
A Pécsi Tudományegyetem által szervezett „MOON BIKE” kihívás lényege, hogy 80 nap alatt közösen biciklivel jussunk el a Holdra, azaz tegyünk meg 384 400 km-t.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink