112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) a koronavírus által kialakult világjárvány következtében, a nemzetközi sportszervezetekkel folytatott egyeztetések alapján úgy döntött, hogy a 2020. augusztus végéig esedékes Egyetemi Világbajnokságok (EVB) az eredetileg tervezett időpontokban nem kerülhetnek megrendezésre.
Interaktív élő beszélgetés-sorozatot indít a BGE Testnevelési és Sportközpontja június 2-tő, 3 héten át keddenként, mely során különböző területeken dolgozó táplálkozási szakértőket faggatnak az egészségtudatos életmódról.
Unod, hogy sokféle fitnesz-gépet kell használnod, hogy minden izmodat megmozgasd? Mutatunk néhány eszközt, amellyel az egész testedet átmozgathatod!
Wéber Edina, vagy ahogyan a táncos berkekben mindenki ismeri: Edi, az Eötvös Loránd Tudományegyetem óvodapedagógusi szakának hallgatója, az ELTE-BEAC Moderntánc alapítója, művészeti vezetője és oktatója volt, ezúttal az onban az UniSport szerkesztőségének virtuális vendége. A beszélgetésből kider...
Lehet hideg vagy meleg, sós vagy édes, sűrű vagy híg, krémes vagy tejszínes, diétás vagy laktató, nagymama főztje vagy első próbálkozás a koliban, egy biztos: a levesnek számos pozitív élettani hatása van.
Rengeteg fejlesztő, serkentő és memória-tuning applikáció létezik, ám van egy ősi játék: a sakk, ami könnyűszerrel elérhető és nagyobb anyagi befektetés nélkül támogatja képességeinket!
Lassan két éve, hogy vízre bocsátották Flipflopit, a világ első, kizárólag műanyaghulladékból készült vitorláshajóját. A tíz tonna PET palackból, valamint 30 000 ezer pár strandpapucsból épült járgány sikerét mi sem bizonyítja jobban, mithogy lassan elkészül a "kistesó" is.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink