112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Elkezdődött a 2019/20-as Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, ahol első körben 5 férfi csapat mérettetett meg. A keleti csoportban a Debrecen küzdelmes mérkőzésen győzött az ELTE-BEAC ellen, a Miskolc pedig könnyedén aratta le a babérokat a Debreceni Medikus SE otthonában. A címvédő TE egy rangadó jellegű összecsapáson fokozatosan ellépve verte közel 20 ponttal az egri legénységet. A legtöbb izgalmat a Mosonmagyaróvár-BME találkozó hozta, amely csak az utolsó pillanatban dőlt el a hazaiak javára. A nyitány másik nyugati meccsén a Szombathely simán győzött a Petőfi SE otthonában.
Töltekezz, pótold a folyadékot is! De nem mindegy, hogy mit, mikor és hogyan teszel! Íme néhány okos tanács és egy kevés háttérinfó, hogyan és milyen módon kerüld el a kiszáradást és tartsd optimális szinten a vízháztartásod.
Kiélezett mérkőzésen őrizte meg veretlenségét a MAFC-BME férfi röplabdacsapata a Kecskemét elleni rangadón.
Ha valaki, akkor Szatmári András Universiade, világ- és Európa-bajnok kardvívó tudja, mit jelent élsportolóként az egyetemen is helytállni.
A futsal egy feltörekvő sportág, amit egyre több fiatal űz Magyarországon és a nagyvilágban egyaránt. A sportág iránti érdeklődés nem meglepő, hiszen a futsal lényege az improvizáció, a kreativitás és a technika.
Ötödik alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) a 3x3-as egyetemi kosárlabda világbajnokságot a kínai Hsziamen városában október 31. és november 3. között. A világ legjobb egyetemi kosarasai méretnek meg a verseny alkalmával, közöttük a Széchenyi István Egyetem női csapa...
Állóképesség-fejlesztés, kulturált izompakolás és felejthetetlen közösségi élmény – így foglalható össze röviden, mit kínál a Spartan edzésmódszer.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink