112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Több mint 100 egyetemista sportoló vette át csütörtökön az „Év Egyetemi Sportolója” díjat. A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) november 21-én rendezte meg az „Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó gála ünnepséget.
Bár még csak kevesebb mint fél évet töltött Magyarországon a TFSE NB I-es röplabdacsapatának ötvenéves görög vezetőedzője Leonidasz Gaitakanisz, máris beleszeretett az országba és Budapestbe. Úgy véli, a siker érdekében nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is rendbe kell lennünk, célok és elhiva...
Bár vereséggel zárt, de a tavalyi idényhez hasonlóan most is bejutott az Erste Liga középszakaszának felsőházába a DEAC jégkorong-együttese.
Bár manapság egyre többet hallunk a fenntartható fejlődés fontosságáról, sokan nem tudjuk, pontosan mit is jelent. Még kevesebbet tudunk arról, hogy az egyetemi sport miképp járulhat hozzá mindehhez.
Az életmódod hatással van arra, hogy mennyire tudod memorizálni a tananyagot. A mentális fittség megőrzéséhez hozzájárul a regeneráció (pl. alvás, pihenés), a relaxációs technikák alkalmazása, a táplálkozás és a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. A vizsgaidőszak alatti intenzív tanulás sorá...
Féltávnál mindkét csoportban fővárosi együttes áll a tabella élén a hölgyek Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságában.
A férfiaknál makulátlan mérleggel, veretlenül várja a tavaszi folytatást a címvédő TFSE a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság Keleti csoportjában. Nyugaton az előző két évad legpechesebb alakulata, a Szombathely vezet.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink