112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Nagy Botond (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) arany-, Sterck Laura (Corvinus Egyetem Budapest) és Klement Kármen (Testnevelési Egyetem) pedig bronzérmes lett az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA küzdősport Európa-bajnokságának karate versenyén Zágrábban.
Szombaton a helyosztókkal Portóban lezárult a 3x3-as Egyetemi Európa-bajnokság. A győri Széchenyi Egyetem folytatva bravúros szereplését a 6. helyen zárt. A TF a 17. helyen fejezte be a tornát.
Pénteken az esti programban ismét pályára lépett mindkét magyar csapat Portóban az Egyetemi 3x3-as Európa-bajnokságon. A TF nem jutott tovább csoportjából és a 17. helyért játszhat, a győri Széchenyi Egyetem nagy bravúrral a nyolc közé jutott.
A kora délutáni órákban két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek Portóban a 3x3-as Egyetemi Európa-bajnokságon. A TF és a Széchenyi Egyetem is alulmaradt riválisával szemben.
Csütörtökön a délelőtti órákban kezdetét vette a 3x3-as Egyetemi Európa-bajnokság Portóban. A nyitó meccsén mindkét magyar csapat alulmaradt.
36 országból 1300 résztvevő érkezett 404 egyetem képviseletében az EUSA Combat Games 2019 –versenyére Zágrábba. Négy sportág - taekwondo, judo, karate és kickbox - versenyzői 3 helyszínen mérik össze tudásukat.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink