112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Április 26-27-én a Tüske-uszodában kerül megrendezésre a Vízilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB), melyen 11 felsőoktatási intézmény nevezett. A színes programokkal tarkított, kétnapos eseményre a belépés ingyenes. 
Elkezdődött a keresztjáték, zajlanak a negyeddöntők a Nemzeti Egyetemi Bajnokságban. A múlt héten a TFSE címvédő női csapata két fölényes győzelemmel már le is zárta az NKE-Csata elleni párharcát, s elsőként kvalifikálta magát a négyes döntőbe. A férfiaknál a  Közgáz egy parázs hangulatú összecsa...
Az V. Ultimate Frizbi MEFOB-on a tavalyihoz hasonlóan szintén a Testnevelési Egyetem I. csapata vihette haza a bajnoki címet.
Több mint tíz év után jutott tovább a Neumann János Egyetem kézilabda csapata a MEFOB első fordulójából, de balszerencséjükre a tavalyi bajnokkal kellett a 2. forduló első mérkőzésében megvívniuk, melyben a papírforma érvényesült.
Világbajnokok bemutatójával április 17-én vette kezdtetét a kétnapos Asztalitenisz MEFOB Pécsen, ahol az összesített csapatversenyt a Szegedi Tudományegyetem nyerte 2 arany, 3 ezüst és 4 bronzéremmel.
Kétévente szervezi meg az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) és a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) a szervezetek főtitkárainak, igazgatóinak szóló szemináriumát. Idén a szlovéniai Kranjska Gorában került megrendezésre az esemény, ahol a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetséget (M...
Banner
Banner
Banner
Támogatóink