112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Az utcai freestyle sportvilág klasszisai mérik össze tehetségüket a Budapesten rendezett World Urban Games játéksorozaton szeptember 13-15. között.
Az Eötvös Loránd által 1898-ban alapított Budapesti Egyetemi Atlétikai Club kezdeményezésére, az ELTE Sportiroda és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) támogatásával, Budapest egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező egyetemi sporteseményének szervezésében adományokat gyűjtünk a...
Meghosszabbítja élsport-mentor programjának jelentkezési határidejét a Testnevelési Egyetem. Szeptember 16-ig élhetnek a lehetőséggel a jelentkezők.
Két MEFOB-on is lehet szurkolni evezős sport kiválóságainkért szeptember utolsó hétvégéin! Az evezés egyetemi és főiskolai bajnokságát szeptember 20-22. között Velencén tartják, míg kajak-kenuban szeptember 27-29. között versengenek a felsőoktatásban tanuló sportolók Fadd-Domboriban.
B33 kosárlabda, street workout, balance, lépcsőző verseny, sárkányhajós bemutató, tahiti tánc, rögbi, erdei futás, minigolf kupa is szerepelnek az idei #IDUS2019 programpalettáján, az Egyetemi Sport Nemzetközi Napján, szeptember 20-án.
Garda Krisztina, felnőtt Európa-bajnok vízilabdázónő nagyban hozzájárult a női egyetemi vízilabda válogatott történelmi győzelméhez az idei nyári Universiádén Nápolyban.
Sikerrel zárták a magyarok a Küzdősportok Egyetemi Európa-bajnokságát 2019. július 31. és augusztus 3. között Zágrábban. Judoban, karatében és kickboxban összesen 7 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 6 bronzérmet szereztek. Külön büszkeség, hogy a Testnevelési Egyetem az éremtábla első helyén végzett!
Banner
Banner
Banner
Támogatóink