112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2020. augusztus 12-én, 10:00 óra kezdettel tartja Tisztújító Közgyűlését.
A testkép – legyen az bármennyire fitt - nyáron sokak számára válik nyomasztóvá, a belső szorongást azonban oldja az időszak kötetlensége, vagyis könnyebben teszünk meg olyat, amire máskor minden esetben találtunk kifogást. Például befogadóbbak leszünk a szabadtéri sportolás iránt.
Vári Henrik (Edutus Egyetem) és Borkai Ádám "Boresz" (Széchenyi István Egyetem) a 2020 FISU eSport Challenge FIFA 20 selejtezőjéből továbbjutottak a legjobb 16 közé, ahol már csak a két magyar hallgató képviseli az öreg kontinenst. A férfiak küzdelmeit 32 játékos kezdte meg 9 európai résztvevővel...
Tedd még emlékezetesebbé az EFOTT-ot! Jelentkezz csapatoddal a fesztiválon megrendezett strandkézilabda MEFOB-ra augusztus 20-ig és nyerjétek el a 2019/2020. évi Egyetemi – Főiskolai Bajnoka címet!
A fél ország a nagy tavaink partján tölti pihenőidejét a hőségben. Mutatjuk, mik a lehetőségeid, ha a Balaton-parti chillezést mozgásra cserélnéd.
Ha még nem is gondoltál bele, jó, ha tudod, hogy lassan véget érnek a hónapokig tartó üresjáratos nyári szünetek és amint munkába állsz, bizony egy ideig mindössze 21 napot oszthatsz csak el szabadság címén.
A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének létrehozásával sikertörténet kezdődött 2015-ben. A testkultúrával, az egészséges életmóddal, sportinnovációval, a rendszeres testedzéssel és az ezek hátterében álló folyamatok vizsgálatával kapcsolatban is magasabb szintre lépett a DE.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink