112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Ötletversenyt hirdet az Eurohandball 2022 Kft. a fenntarthatóság iránt érdeklődő diákok, egyetemisták, fiatal munkavállalók, innovátorok részére. Olyan innovatív projektjavaslatokat várnak, amelyek segíthetnek csökkenteni a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság, valamint kísérőrendezvényeinek karbonlábnyomát.
A keleti csoportban mindössze 2, "nyugaton" viszont egy halasztott összecsapással együtt nem kevesebb, mint 5 találkozót rendeztek a héten a férfiaknál a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. 
Halasztott mérkőzéseket játszottak le, ugyanakkor mérkőzéseket halasztottak a héten a hölgyeknél a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. 
Egyetlen találkozót leszámítva papírforma-forduló volt a heti a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban a hölgyeknél. Az az egy meglepetés viszont óriási volt: a nyugati csoport nyeretlen sereghajtója, a Ludovika-Csata nyerni tudott a találkozó előtt a csoportot még vezető, ám ezúttal nagyon tar...
Kiélezett, izgalmas csatákat hozott a hét, mind a keleti, mind a nyugati csoportban a férfi Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.
A Miskolci Egyetem Sportiroda fotókihívása felsőoktatási intézmények Hallgatói, Oktatói és Dolgozói részére. 
Banner
Banner
Banner
Támogatóink