110 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Büszkeségeink
Hírek
A 14. Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságon szereplő magyar együttesek közül a TFSE lányai csoportelsőként jutottak be a legjobb 8 közé, míg a Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem férfi csapata az alsóház helyosztóin folytatja a küzdelmet.
Megszerezte első győzelmét a magyar férfi egyetemi bajnok Debrecen a Miskolcon zajló Egyetemi kosárlabda Európa-bajnokságon. A debreceniek helyenként kifejezetten jó és stílusos játékkal fölényes győzelmet arattak román riválisuk ellen.
Kedden este bajnokaink léptek pályára a miskolci Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságon. A női aranyérmes TF lányai második mérkőzésüket is fölényesen nyerték, egy gálameccs jellegű találkozón. A debreceni fiúk a harmadik negyed közepéig tudták tartani a lépést a több remek fizikai adottságokkal ...
A tavalyi Európai Egyetemi Játékok vízilabda tornáján elért 4. helyezés után, idén ismét csak egy hellyel csúsztak le a dobogóról a Magyarországot képviselő Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata a Koperben megrendezett Európai Egyetemek Vízilabda Kupáján. 
Hétfő délelőtt játszotta az utolsó mérkőzését a BME Futsal csapata a francia EVRY ASU ellen az ötödik helyért, mellyet büntetőkkel ugyan, de sikerült megcsípni.
A magyar evezős egyetemi csapat a Szabdkán megrendezett Evezős Európai Egyetemek Bajnokságán két éremmel tért haza.
Banner
Banner
Támogatóink