114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

V. Egyetemi - Főiskolai Dolgozók Sport Kupája

Az ELTE Sport Kft. szervezésében május 12-én kerül megrendezésre az ELTE sportpályáin.

Idén ötödik alkalommal, hat labdajátékban - kispályás labdarúgás, kosárlabda, röplabda, tenisz, tollaslabda és asztalitenisz -  hirdeti meg az ELTE Sport Kft. a kupát.

 Az előző évben az eseményen közel 300 fő egyetemi-főiskolai oktató és dolgozó vett részt 17 felsőoktatási intézményből, karról.

 

A rendezvény célja a közös mozgáson túl az egyetemek-főiskolák közötti közösség építése.Nemcsak a felsőoktatási intézményekben dolgozókat szeretnénk ”megmozgatni”, hanem az egyetemek-főiskolák közötti együttműködést is szeretnénk a magunk eszközeivel erősíteni.

 

A Kupa sportszakmai fővédnöke Dr. Szabó Tünde, az EMMI Sportért Felelős államtitkára, védnökei Dr. Borhy László, az ELTE rektora, Dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke és Dr. Hofmann Tamás, Újbuda polgármestere.

 


A 2018-as Egyetemi - Főiskolai Dolgozók Sport Kupa támogatója az EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és az ELTE. 

 

Az esemény időpontja:

2018. május 12. szombat 09:00

 

Az esemény helyszínei: 

ELTE Sporttelep, 1117 Bp. Bogdánfy utca 10/A. két műfüves foci pálya és 5 db salakos teniszpálya, továbbá a Bogdánfy utca 10/B. sportcsarnokban három parketta borítású pálya és egy filc borítású pálya.

 

Nevezési határidő:

2018. május 9.

 

Valamennyi felsőoktatási intézményt szeretettel várunk az eseményen!

 

Letölthető dokumentumok:

versenykiírás, versenyszabályzat, nevezési lap

Fotók: ELTE

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink