114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

UNIVERSITY SPORTS FESTIVAL BUDAPEST

Let’s move together – ezzel a mottóval kerül megrendezésre november 27-én az University Sports Festival Budapest az ELTE és Hallgatói Önkormányzata, valamint az Erasmus Student Network ELTE és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) rendezésében. 

Az esemény célja, hogy a sporton keresztül olyan közösségi élményt nyújtson a fővárosban tanuló külföldi egyetemisták számára, mely összeköti a különböző intézményekbe járó fiatalokat a világ minden tájáról. A külföldi hallgatók betekintést nyerhetnek a budapesti egyetemi sportéletbe, kötetlen formában, jó hangulatban próbálhatják ki a legnépszerűbb, legújabb sportágakat.

A BEAC Bogdánfy úti sportcsarnokában megrendezésre kerülő USFB-n több mint 10 egyéni sportágat, köztük aerobikot, jógát, polefitnesst, funkcionális köredzést, küzdősportokat, street workoutot, stability workoutot, spinninget, és falmászást is kipróbálhatnak az érdeklődők.

Az egyéni sportágak mellett a csapatsportágakban (röplabda, buborékfoci) intézmények közötti verseny is meghirdetésre kerül, illetve a napot egy változatos feladatokból álló sorverseny zárja. Ez az esemény lesz nap legizgalmasabb pillanata, egyben az USFB fináléja is. Az esemény végén a legsportosabb felsőoktatási intézményt is díjazzák.

Időpont: 2016.november 27. (vasárnap), 14-22 óra között.

Helyszín: ELTE Sporttelep 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön út 10./B.

Az USFB várható programja:

14:00 – 20:00                     egyéni sportok és röplabda, foci (buborékfoci) bajnokságok

20:00 – 21:30                     egyetemek közötti játékos vetélkedő, sorverseny

21:30 – 22:00                     eredményhirdetés és az esemény zárása

A rendezvény Facebook-eseménye   

 

LETÖLTHETŐ PROGRAM

Forrás: BEAC 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink