114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Universiade 4. nap összefoglaló

Rövidpályás gyorskorcsolya

Tiborcz Dániel (BGE)  az Universiade 4. napján 500 méteres számban állt rajthoz rövidpályás gyorskorcsolyában. A selejtezőből még tovább jutott, de az előfutamban szabálytanság miatt kizárták a versenyből.

Dani holnap az utolsó számában 1000 méteren áll rajthoz.

Sítájfutás

Szász Botond, a Soproni Egyetem hallgatója március 5-én az üldözéses versenyben a 41. helyen zárt.

Szász Botond: "Tegnaphoz képest nehezebbek voltak a körülmények a melegebb időjárás miatt, a hó elég vizes, így lassabb volt, ezért nagyobb erőkifejtésre volt szükség. Ennek ellenére a mait jobbnak éreztem. Az útvonalválasztással nem voltak nagy gondok összességében, egy átmenetben hagytam benne kb. másfél-két percet, de az már inkább a fáradtság számlájára volt írható, ugyanis az volt a pálya legmeredekebb szakasza, s így a verseny utolsó harmadában elég nehéz volt. Arányaiban a mai teljesítményemmel elégedettebb vagyok, mint a tegnapival. A hó ma sem könnyítette meg a dolgom, de talán a tömegrajtos versenyen hűvösebb időnk lesz, ami jobban fekszik nekem."

Jégkorong

A magyar válogatott jól kezdte a mérkőzést, ám a helyzetek kimaradtak, Csehország pedig koncentráltan játszott és végül 7-0-ra nyert.

Bővebbi info korábbi cikkünkben.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink