114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

#UnitedAsOne - amerikai egyetemi sportolók a karanténról, karrierről

Új videósorozatot indított az NCAA, melyben egyetemi sportolókat kérdeznek arról, hogyan viselik az otthonlétet. Ismerjétek meg közelebbről Amerika legjobb egyetemi sportolóit!

Olvasási idő: 1,5 perc

Mivel sok szabadidő szakadt ránk, így ha nem tudunk mit kezdeni magunkkal, akkor keressük fel az NCAA oldalát, ahol egy új videósorozatot indítottak #UnitedAsOne címmel, hogy megismertessék a világgal legjobb sportolóikat, teljesítsenek bármelyik sportágban. Az interjúalanyok között találkozunk baseball, kosárlabda, röplabda, softball, lacrosse vagy éppen jégkorong-játékosokkal is. A videókból nagyon sok minden kiderül a sportolókról: hogyan töltik most otthon a napjaikat, de megismerhetjük példaképeiket és azt is, hogyan képzelik el magukat öt év múlva.

Nagyon tanulságosak ezek a videók, a sportolók többségének ugyanis szokatlan a helyzet, hogy otthon kell lenniük, ám vannak olyanok is, akik kimondottan élvezik, hogy a családjukkal tölthetik az időt (ez persze alapból mindenkire igaz). Egyesek új hobbikat fedeznek fel, míg mások rejtett képességeiket élesztgetik a karantén napjaiban - többen nem csak tehetséges sportolók, de tehetséges zenészek is, a videókban ebből is kapunk ízelítőt, de van akinek most jut ideje a takarításra is.

A riporter mindenkit kifaggat, hogy milyen az adott egyetem csapatában játszani, mik a legfontosabbak okok, ami alapján az adott egyetemet választották. Kérik a tanácsukat is, hogy mit javasolnak a gólyáknak, mire figyeljenek az első évben. Mindebből sok hasznos infót magunk is leszűrhetünk. Elsősorban a jó időbeosztást és rendszerességet említik, de fontos, hogy tartsuk magunkat a szabályokhoz.

Érdemes követni az NCAA Twitter-oldalát és benne a #UnitedAsOne hashtaget, hogy lássátok, ki lesz a következő interjúalany, és ha épp kíváncsiak vagytok valamire, ne habozzatok feltenni nekik a kérdéseiteket!

Szöveg: Janzsó Miklós

Fotó: NCAA (Twitter)

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink