114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Újra együtt a floorball szerelmesei Dunaújvárosban

Újra találkozhat a hazai floorball sport és társadalom, hiszen május második hétvégéjén, az elmúlt két év után újra Floorball MEFOB Dunaújvárosban!

Az idei bajnokság új mérföldkövet jelent a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség által támogatott Floorball MEFOB-ok 10 éves történetében. A szervezők őszintén remélik, hogy az eddigi dunaújvárosi találkozókról is minden iskola és minden csapat a lehető legtöbb élménnyel – leginkább pozitívval – távozott és ez idén sem lesz másképp. A cél természetesen mindenki számára minden évben a legjobb eredmény elérése, de ugyanakkor ez egy remek alkalom kis sportágunk hazai képviselői számára, hogy egy közös több napos rendezvényen pihenhessék ki a bajnoki szezon fáradalmait és vállvetve küzdjenek meg egy-két mérkőzés erejéig akár saját csapattársaik ellen egy másik iskola színeiben.

Garantálni tudjuk, hogy az elmúlt évek rangos tornáihoz méltóan igyekezni fogunk idén is mindent beleadni és megfelelő alapot biztosítani egy jó hangulatú floorball hétvégéhez és reméljük, idén újabb rekordot megdöntve, még több intézmény részvételével tudjuk megrendezni a 2014-es Floorball MEFOB tornáját!” – mondják a szervezők, akik minden kedves versenyzőt, kísérőt, szurkolót és érdeklődőt várnak szeretettel május 9-10-11-én Dunaújvárosban!

Részletek: http://www.mefs.hu/esemenyek/versenysport/floorball-mefob-2014

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink