114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

TF és PTE lett az idei B33 MEFOB bajnok

Május 25-én, Szombathely Fő terén megrendezésre került B33 MEFOB döntő, ahol a lányok közül a Testnevelési Egyetem, a fiúknál pedig a Pécsi Tudományegyetem hallgatói szerezték meg az idei bajnoki címet.

Rekkenő hőség fogadta a B33 Egyetemi bajnokság csapatait Szombathelyen. Remek helyszínnek bizonyult a vasi megyeszékhely főtere, ahol négy pályán, 8-8 női és férfi csapat küzdött a bajnoki címekért. A szervezők ideális körülményeket teremtettek a résztvevők számára és a csapatok kiélezett küzdelmekkel hálálták meg a fáradozásaikat. A hölgyeknél a TFSE a hagyományaihoz hűen szerepelt és végig magabiztos játékkal hódította el a bajnoki címet a Széchenyi csapata előtt.

A férfiaknál új bajnokot avattunk a PTE-PEAC személyében. Már az elődöntő (TFSE és a Mosonmagyaróvár) parázs csatát hozott, míg a PTE-PEAC könnyed játékkal jutott a döntőbe a Debrecennel szemben. A finálét a PTE nyerte, megszerezve a a B33 egyetemi bajoki címet. A felsorakozott 16 női és férfi egyetemi csapat előtt dr. Gál László professzor emeritus mondott megnyitó szavakat, a MKOSZ és a MEFS nevében köszöntötte a résztvevőket.

 

Női B33 MEFOB bajnokság helyezései:

1. TFSE

2. SZÉCHENYI KA 

3. ELTE-BEAC

3. KÖZGÁZ SC

5. MEAFC

6. PTE-EMES-Petőfi

7. SZOESE

8. Szegedi RSC

 

Férfi B33 MEFOB bajnokság helyezései:

1. PTE-PEAC

2. MOGAAC

3. TFSE

3. DEAC

5. MEAFC

6. SZOESE

7. BGE-PSZK

8. Szegedi RSC

 

Az országos bajnokság kora délután eredményhirdetéssel zárult, melyen dr. Gál László, Molnár Miklós alpolgármester és Máriás György főszervező adták át a bajnoki érmeket és a csapatjutalmakat.

Kép forrása: MKOSZ 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink