114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Testnevelési Egyetem kosárlabda csapata is utazik a két hét múlva kezdődő EEJ-re

A TE női kosárlabda Koper, Zágráb és a miskolci nemzetközi verseny után idén a portugáliai egyetem városában, Coimbrában is pályára lépnek július 20-tól.

Ismét részt veszünk az Európai Egyetemi Játékokon Idén zsinórban negyedszerre védte meg MEFOB bajnoki címét a Testnevelési Egyetem női kosárlabdacsapata. A lányok otthonosan mozognak a nemzetközi porondon is, mivel Koper, Zágráb és Miskolc után idén a portugáliai egyetemi városban, Coimbrában is pályára lépnek július 20-tól az Európai Egyetemi Játékokon.

A 2017-ben Miskolcon rendezett egyetemi kosárlabda Európa-bajnokságon az előkelő 3. helyet szerezték meg a lányok, amely minden várakozást felülmúló siker volt. „A tavalyihoz hasonlóan idén is szeretnénk meglepetést okozni Európa legjobb egyetemi csapatainak és kiváló sportteljesítménnyel méltóképpen képviselni a Testnevelési Egyetemet. Eddig minden évben nagyon jól éreztük magunkat a játékokon, a csapatot ismerve ez idén sem lesz másképp.” - árulta el a csapatkapitány, Németh Alma.

A csapat magja változatlan, de több újonc is belekóstolhat idén az Európai Egyetemi Játékok (EEJ) mérkőzéseinek hangulatába.

A TFSE csapata: Németh Alma, Herman Alíz, Arin Agich, Varga Barbara, Miháczi Diána Szeli Dorina, Shirian Fatime, Kováts Gabriella, Karlócai Julianna, Czivinger Lilla, Fábián Sára.

Vezetőedző: Magyar Bianka

Erőnléti edző: Lukasz Trzaskoma

A csapatot kísérő stáb tagjai: Dr. Sterbenz Tamás, Sándorfi Réka, Fuisz Viktória.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink