114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Szünet után hengerelt a TF

Ellentétes félidőket hozott a két fővárosi csapat első összecsapása. Az első 20 percben a Közgáz akarata érvényesült, szünet után azonban a TF szinte átrohant ellenfelén.

TFSE - Közgáz SC és DSK 93-62 (13-18, 21-21, 30-14, 29-9)
Budapest, egyetemi és főiskolai bajnokság, férfi negyeddöntő, 1. mérkőzés

TF: SINKOVITS 12/3 SZOLLÁR 31/15, Laki, Bódi 6, MÁCSAI 17.Cs: Bognár 6/6, HARIS 17, Takács 7/3, Arató 4
Közgáz: Szalay Á. 15/3, Szécsényi 5, KORZITSKA 8, Nagy Sz. 12/3, Dinnyés 6.Cs: Kardos 5, Tóth Sz., Nagy Z. 6/6, Fábián , Orbán 1, Losonczi 2

A Közgáz irányította a játékot a meccs elején, a vendégek uralták a palánkok alatti területet. A látogató együttes magabiztosan játszott, a hazaiak kapkodtak. A nyugodtabb, pontosabban kosarazó vendégcsapat az első 20 percben 9-cel több lepattanót szedett mint a TF, szervezettebbnek tűnt a látogató együttes játéka.

Szünet után óriást változott a játék képe. A TF elsősorban két villámgyors kisembere, Sinkovits és a káprázatosan kosarazó Szollár vezérletével nagyon felpörgette a játékát, s ekkor már Mácsai is jobban "élt" a palánkok alatt.. A hazai csapat harcos, agresszív védekezése ellen az elbizonytalanodó közgázosok sorra adták el a labdákat. A légkör is feszültté vált, technikaikat is ítéltek a játékvezetők. A záró szakaszban aztán a hazaiaknak szinte minden sikerült, a cserejátékosaik is ügyesen, eredményesen kosaraztak, s végül óriási meglepetésre a TF több, mint 30 pontos előnyt szerzett a visszavágóra.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink