114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Szekeres Pál kézbe vehette Aranyplakett kitüntetését

A mai napon vette át Szekeres Pál, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkára a MEFS „Egyetemi sportért” Aranyplakett díját, amelyet az egyetemi sport elismerése és népszerűsítése terén végzett munkájáért kapott.

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség által odaítélt kitüntetéseket a MEFS május 22-ei közgyűlésén adták át azoknak a vezetőknek, szakembereknek és hallgatóknak, akik a felsőoktatás sportéletének eredményességéért és ismertségéért a legtöbbet tették az elmúlt években.  

Szekeres Pál elismerését prof. dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, dr. Székely Mózes, a Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT) elnöke, a MEFS főtitkár adta át ma a Magyar Sport Házában.

Az Universiade győztes, többszörös Universiade érmes, olimpiai bronzérmes, és háromszoros paralimpiai bajnok tőr és kardvívó 2010 óta a sportügyekért felelős tárca sportért felelős helyettes államtitkáraként támogatja a magyar sportélet fejlődését, sportvezetőként másfél évtizede segíti az egyetemi sport ügyét. Szekeres Pált 2013-tól a Nemzetközi Kerekesszékesvívó-szövetség (IWAS) elnökségi tagjává választották, a szervezetnek novemberben lett az alelnöke.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink