114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Sportoljunk az év utolsó napján is!

Szilveszter napján, december 31-én lesz az "Ötpróba Rióba" eseménysorozat új állomása a Margitszigeten, ahol közös óévbúcsúztató futásra, gyaloglásra, tekerésre, vagy úszásra várják a sportolni vágyókat, köztük a felsőoktatásban tanuló hallgatókat és az egyetemeken, főiskolákon dolgozó munkavállalókat és oktatókat is.

 

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által indított "Ötpróba Rióba!" szabadidősport eseménysorozat részeként öt klasszikus sportágban (futás, kerékpározás, gyaloglás/nordic walking, úszás, evezés/kajak-kenu), különböző távokat lehet teljesíteni és pontokat gyűjteni. A megszerzett pontok sorsjegyekre válthatók, amelyekből a Játék időtartama alatt nyereményeket sorsolnak. A Játékban való részvételnek nem feltétele, hogy egy résztvevő mind az ötféle mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választható, hogy hányféle tusára nevez be az érintett. Plusz pontokkal kap azonban az, aki mind az ötféle sportágban teljesít. Az eseményen való garantált részvételhez online regisztráció és online nevezés szükséges. Az év utolsó napján rendezett állomáson az alábbi próbákból és távokból választhatnak az érdeklődők:

Úszás: 300 m vagy 1500 m

Futás: 5,35 km vagy 21,4 km

 

Gyaloglás: 6 km vagy 12 km

Kerékpár: 18 km

 

További információk a www.otprobarioba.hu webfelületen találhatóak, a nevezéseket a http://www.otprobarioba.hu/verseny-nevezes/margitsziget linken várják a szervezők.

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1649387125334628/

Beharangozó videó:

https://youtu.be/8aJgskOG5Js

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink