114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Speciális regisztráció szükséges azoknak, akik hozzászólnának az előadásokhoz a FISU World Forumon

Az előadások bár minden regisztrált résztvevő számára elérhetőek lesznek a FISU Világfórum során, hozzászólni csakis egy spéci regisztrációval tudnak azok, akik előzetesen jelzik erre szándékukat. Szabály szerint azonban Nemzeti Egyetemi Sportszövetségenként maximum 2 fő delegáltban maximalizálják a hozzászóló résztvevők létszámát előadásonként.

 

A FISU Világfóruma hagyományosan az aktív interakció platfromja a résztvevők között. A 2020. évi FISU Világfórum, - bár digitális formában valósul meg -, folytatni kívánja ezt a hagyományt.

A 3 nap során tervezett műhely megbeszélések külön tematikák mentén, 5 részre osztva, párhuzamosan folynak majd.

A FISU Világfórumára regisztráltak részt vehetnek nézőként/hallgatóként az online platformon keresztül. Korlátozott számú résztvevő (30 fő műhely megbeszélésenként) közvetlen esélyt kap interakcióra is adott témában.

A műszaki korlátok okán ehhez azonban külön regisztrációra van szükség.

Minden Nemzeti Egyetemi Sportszövetség alapvetően maximum napi két résztvevőt delegálhat előadásonként. Azonban a nagy érdeklődésre számottartó idei FISU Világfórum résztvevői közül néhány szervezetnek csupán egy delegáltja léphet majd interakcióba bizonyos üléseken.

 

A műhelyekre történő regisztráció a „Foglalás” menüpont alatt lehetséges. Habár jelentkezni bárki tud a kerekasztal beszélgetésekre, a jelentkezést azonban a fenti kritériumok alapján felülvizsgálják. A felülvizsgálatról visszaigazoló e-mailt kap a jelentkező.

Természetesen minden már eseményre regisztrált érdeklődő figyelemmel tudja kísérni az előadásokat, de hozzászólni, csak a speciális regisztrációval rendelkezőknek lesz lehetősége.

 

Az előadások sora itt:

Forrás: FISU

Fotó: PxHere

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink