114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Részvételi felhívás: Jelentkezés a 2021.évi FISU Világkonferencián előadóként való részvételre

A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) 2021. augusztusában rendezi meg a 31. Nyári Egyetemi Világjátékokat (korábban: Universiade) Chengdu-ban s annak kapcsolt rendezvényeként szervezik meg a 2021. évi FISU Világkonferenciát, melynek a fő témája: „Egyetemi Sport: Színes világ befogadása”.

A konferenciára 25-40 országból, 200-500 résztvevőt várnak a szervezők, neves tudósokkal, egyetemi sportmenedzserekkel, a nemzetközi sport- és nem sportági szövetségek képviselőivel, a FISU leendő rendezvényszervezőivel és a FISU Family tagjaival kiegészülve. A 2021. évi FISU Világkonferencián előadások, plenáris ülések, párhuzamos ülések és egyéb kiegészítő programok várják majd az érdeklődőket.

 

A csengdui Világkonferencia szervezői olyan sportszakos hallgatók, tudósok és kutatók jelentkezését várják, akik szeretnék megosztani kutatási tapasztalataikat az alábbi témakörök valamelyikében:

  1. Sport és egy élhetőbb város
  2. Az egészség szerepe az interaktív életben
  3. Technológia egy intelligensebb jövőért
  4. Kultúra egy befogadóbb világban

 

Amennyiben úgy gondolja, hogy a fenti témák valamelyikében előadóként szeretne részt venni a Világkonferencián (2021. augusztus 19-21. Chengdu, Kína), úgy további részletes információkat ITT talál. 

 

Érdeklődni a következő elérhetőségeken lehetséges:

 

Chengdu 2021 FISU World Conference Organizing Committee Office
Telefon: +86(28)85058170, e-mail: 2021fisuwc@cdsu.edu.cn

 

vagy

 

a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetségnél, Ancic-Valkai Ágnesnél az agnes.valkai@mefs.hu e-mail címen.

 

Az előadói absztrakt leadási határideje: 2021. március 15.

 

Bízunk benne, hogy hazai előadók is részt tudnak venni az eseményen, annak érdekében, hogy tovább erősítsük a magyar egyetemi sport ismertségét világszerte.

 

Háttér:

A világ egyetemi sportja fejlődésének és jövőjének feltárása és az egyetemi sport szellemének előmozdítása érdekében rendezi meg a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség legmagasabb szintű oktatási rendezvényét. A Világkonferencia szervezői és vendéglátói a FISU és a 2021-es FISU Világkonferencia Szervező Bizottsága (Chengdu-i Egyetemi Világjátékok Végrehajtó Bizottsága, Chengdu Sport University).

 

A fiatal kutatók bevonása érdekében a konferencián a „Fiatal Kutatók Díja” is kiosztásra kerül.

Nyitókép: FISU

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink