114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Ötpróbázz Sztárokkal a Szilveszteri Vizesgála eseményen december 30-án!

Az Olimpiai Ötpróba programsorozat utolsó idei állomásán ezúttal az úszók mérhetik össze erejüket, de az eddigiektől eltérően nem nyíltvízen, hanem a Tüske Uszoda feszített víztükrű medencéjébe ugorhatnak fejest az ötpróbázók.

December 30-án az Ötpróbázz Sztárokkal – Szilveszteri Vizesgála eseményen az úszók 500 és 1500 méteren gyarapíthatják tovább ötpróba-pontjaikat, mely távokon az előbbiért 1, utóbbiért 2 pont jár minden teljesítőnek.

Az esemény remek alkalom arra, hogy azok az ötpróbázók is teljesíthessék az úszás próbát, akik eddig tartottak a nyíltvízi versenyeken való indulástól, mert így nekik is esélyük van megszerezni a 60 pontért járó fődíjat, a 2020-as tokiói olimpián résztvevő magyar csapat felszereléséhez hasonló Adidas melegítőt.

Szilveszter alkalmából az úszószámok után egy nagyszabású gálaműsor veszi majd kezdetét, melyen olimpiai, világ-és Európa-bajnokok szállnak vízbe és varázsolnak ünnepi hangulatot az uszodába különböző vizes sportágak látványos bemutatóival. Főszerepben az Olimpiai Ötpróba nagykövetei: Dr. Kiss Gergely, 3x-os olimpiai bajnok vízilabdázó, Storcz Botond, 3x-os olimpiai bajnok kajakozó, és Cseh László, olimpiai ezüst-és bronzérmes úszó, akik több sportágban is képviseltetik majd magukat az este folyamán.

A műsort Deniz, kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró élő mini koncertje zárja majd, akitől hallhatjuk majd a Halhatatlanok című dalát, mely a 2016-os riói olimpián részt vett magyar olimpikonok és paralimpikonok tiszteletére készült.

Az élmények mellett mindenki, aki rajtkőhöz áll az úszóversenyen, úszósapkát kap ajándékba, és ingyenes Ötpróba regisztráció is jár azoknak, akik még nem tagjai a programsorozatnak. A résztvevők egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is részt vehetnek, melyet Dr. Merkely Béla a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója és csapata végzi.

A gála teljes bevétele jótékony célra, a Kolonics György Alapítvány számára, a hazai kajak-kenu utánpótlás támogatására lesz felajánlva, a másik része pedig az Aritmia Kutatás-Gyógyítás Alapítványhoz kerül, segítve az életveszélyes kamrai ritmuszavarok és az azok hátterében álló megbetegedések gyógyítását.

Dobd be magad az év utolsó úszóversenyén, jótékonykodj és ünnepelj az olimpikonokkal a Vizesgálán!

Részletes program, regisztráció és gálajegy: vizesgala.olimpiaiotproba.hu

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink