114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Országos csúccsal döntős Major Veronika a Sportlövő EVB-n

Veronika élete eddigi legjobb eredményét érte el légpisztoly, 40 lövéses versenyszámban. 

Keczeli Zoltán beszámolója a malajziai Sportlövő EVB-ről:

"A nap legfontosabb eseménye, hogy Veronika élete eddigi legjobb eredményét érte el, légpisztoly, 40 lövéses versenyszámban. 390 körös eredményével az alapversenyt társai előtt 6 (!) kör előnnyel teljesítette. Nem volt kérdés, bekerül-e a döntőbe.

A 8-as döntőben aztán nagyon szoros eredmények születtek, pár tized eltérésekkel alakultak csak ki, melyben Vera az 5. helyet szerezte meg.

A csavar a dologban, hogy az általa lőtt 389 körös eddig fennálló magyar országos csúcsot elvileg most 1 körrel megjavította, csakhogy az ISSF ez évtől kezdődően már 60 lövéses versenyszámra módosította a tavaly decemberig érvényben lévő 40 lövéses versenyszámot.

Az otthoni szakvezetésnek fel lesz adva a lecke, hogy egy minden szempontból hiteles világbajnokságon elért eredményt elismer e magyar sportlövő által lőtt, új országos csúcsnak.

 

Holnap (szombaton) otthoni idő szerint 7:45-től 8:45-ig áll lőállásban sportpisztolyával, amikor is 30 pontlövést fog leadni.

 

Utolsó napon (vasárnap) még további 30 gyorslövés vár rá, igy fog megszületni a női 30+30 lövéses sportpisztoly eredménye."

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink