114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Online végezhető sportok adatbázisát állította össze a MEFS

Az utóbbi hetekben a legtöbb egyetem mindent megtett azért, hogy tartalmas, változatos és a fennálló lehetőségekhez alkalmazkodó online sport tartalmakat állítson elő. Számos professzionális videós illetve cikkanyag született a témában, melynek adatbázisát a MEFS összegyűjtötte, s folyamatosan frissítve teszi elérhetővé a hallgatók számára.

Olvasási idő: 2 perc

Sportolóknak, rendszeres testmozgást végzőknek is fejtörést okozhat a 4 fal közé szorított edzéstervek összeállítása, nem beszélve az éppen motivációjukat vadászó, beach body-t áhító rétegről. Mindenki számára megoldást talált a problémára a MEFS (Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség), mely edzés típusok szerint gyűjtötte össze az egyetemek online sportkínálatát!

Mostantól egy helyen megtalálod a különböző sportágakhoz készült videókat, cikkeket, de akár online edzéstervet is letölthetsz!

Ez ideig aerobik, asztalitenisz, atlétika, BodyArt, CrossFit, Csikung, ergométer, erőfejlesztés, falmászás, fitness, funkcionális edzés, futás, gerinctorna, gimnasztika, gyaloglás, gyógytorna, jóga, karate, kerékpár, kézilabda, kosárlabda, krav maga, küzdősportok, masszázs, meditáció, Muay Thai, pilates, taekwondo, tánc, torna, tonfa, TRX, úszás és vívás kategóriákban állította össze a listát a MEFS , mely adatbázis az új infók birtokában folyamatosan bővül.

 

Ha már unod a szokványos gyakorlatokat, új sportágban próbálnád meg magad, netán eddig visszatartott, hogy nem találtál megfelelő és megbízható infókat az otthoni is végezhető mozgáslehetőségek kiaknázására, akkor végképp elfogytak a kifogások!

Kattanj rá az infókra!

#Stay Home! #Stay Active

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink