114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Októberben búcsúztatják a Puskás Stadiont

A „ Viszlát Stadion” program színes kavalkádja, cheerleader lányok vidám műsora, és számos program búcsúztatja október 5-én 16 órától a Puskás Ferenc Stadiont.

 

A mintegy száz milliárd forintból megújuló létesítmény építkezése várhatóan jövőre kezdődik, az átadás pedig 2019-re várható. Az új sportkomplexumban a labdarúgó mérkőzések mellett zenei eseményeket is rendezhetnek majd, hiszen ez lesz az ország legnagyobb és legmodernebb koncerthelyszíne is.

Emellett 1000-1500 fős konferenciákat is befogad a jövőben a megújuló létesítmény, amelynek legújabb látványtervét (képünkön alább látható) júniusban adta közre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A Puskás Stadion bontása előtti utolsó sportesemény október 5-én ünnepi programkínálattal várja az érdeklődőket. Ügyvédek, orvosok, borászok, írók, színészek, újságírók, képviselők és olimpikonok mérik majd össze tudásukat a stadion gyepén labdarúgásban, de az atlétika szerelmesei is találhatnak nézni valót az eseményen.

A szünetekben az Eötvös Loránd Tudományegyetem cheerleader csapatának egyetemista lányai tartanak bemutatókat. Igazán szemet gyönyörködtető és izgalmasnak ígérkező programmal vesz búcsút tehát közönségétől az immáron több mint 62 éves létesítmény.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink