114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Nyögvenyelős debreceni győzelem a Tüskecsarnokban

ELTE és a Debreceni Egyetem párharcából minimális különbséggel, végig fej-fej mellett haladva a Debrecen került ki győztesen a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság 1. fordulójának mérkőzésében a férfiak mezőnyében.

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Keleti csoport, 1. forduló

 

ELTE-BEAC - Debreceni Egyetem 56-63 (9-17, 15-14, 19-15, 13-17)
Budapest, Tüskecsarnok  V.: Hartai, Gyurka.

 

ELTE-BEAC: Molnár 14/3, Czimer 11/6, Mayer 2, Koncz 6, Gyurcsányi 16/9. Csere: Debreceni 4, Jónás 3. Edző: Tima Gergely.

Debreceni Egyetem: Gáspár 2, Fábián 8, Pollák 22, Opre 13/3, Zsuga. Csere: Szekeres 4, Nemes 8, Csikai 6. Edző: Kádár Tamás.

 

A mérkőzés elején jól kezdett a Debrecen, letámadásukkal megfogták a BEAC csapatát. Ez a lendület kitartott a félidőig, így a vendégcsapat várhatta a második félidőt kedvezőbb helyzetből. A fordulás után kemény játékban felzárkózott a hazai együttes, köszönhetően a jó dobó formájuknak. A mérkőzés, az utolsó percig kiélezett volt, majd végül a debreceniek biztos büntetődobásokkal, és jó védekezéssel meg tudták szerezni a győzelmet.

 

Tima Gergely: Elsősorban szeretném megköszönni a srácoknak a küzdést es az elszántságot, erre lehet építkezni. Az ellenfélnek gratulálok a győzelemhez és a sportszerű magatartáshoz.

Kádár Tamás: Hát nyögvenyelősen is, de nyertünk.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink