114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Nagyszabású Sportpont Program Regisztrációs kampány - garantált ajándékokkal

A 2011 óta sikerrel működő SportPont Program 5. évfordulóján, a 2016/2017-es tanév első félévére, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Regisztrációs kampányt hirdetett. 

Cél, egyrészről, a Sport- és wellness szolgáltatást nyújtó, sportfelszerelést és sporteszközöket, egészséges élelmiszert, sportruházatot gyártó/forgalmazó, a SportPontokat beváltó /elfogadó helyek növelése Budapesten és minden vidéki egyetemi városban. Másrészről növekvő számú, aktív hallgatói regisztráció, növekvő egyetemi sportesemény számok, hallgatói sporttevékenység növekedés (heti 3x45 perc sport).

A kampány online regisztrációs felülete: http://mozduljra.hu/regisztracio

A kommunikációs kampány leírása elérhető Facebookon https://www.facebook.com/SportpontMozduljra/, a MEFS weboldalán https://mozduljra.hu/tartalmak/sportpont_ekupon, sőt a SportPont Programba regisztráltak személyre szóló emailt is kaptak.

Mozdulj Rá! SportPont Kedvezménykupon regisztrációs kampány a fővárosi és vidéki felsőoktatási intézményekben 2016. október 5. - november 30. között kerül megvalósításra. A kampányban regisztráltak és az eseményeken résztvevők dupla SportPontot kapnak, amelyet azonnal beválthatnak a kedvezményt adó partnereknél, de tovább is gyűjthetik pontjaikat, mivel a Campus 3próbán történő részvétellel + 5 SportPontot kaphattak.

A Mozdulj Rá! SportPont Kedvezménykupon regisztráció INGYENES, de a kedvezményekre beváltás csak 2016. november 30-ig INGYENES.

2016. december 1-jétől a kuponok beváltása 990,- Ft/tanév díj befizetése után lehetséges.

Mozdulj Rá!

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink