114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Mozdulj Rá!

Mozdulj Rá!

Heti 3x45 perc mozgás megváltozatja az életed!

 

 

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség az élsportban kifejtett tevékenysége mellett kiemelt célként kezeli a hallgatók figyelmének felkeltését az egészséges élet és a jóllét lehetőségére. Az ehhez szükséges életmódváltás egyik kiemelten fontos és talán legszórakoztatóbb eleme a rendszeres testmozgás, a fizikai aktivitás, így a szabadidősport és az annak motiválását szolgáló SportPont Program (SPP) népszerűsítésére kampányt indítunk az alábbi szlogennel:

 

Mozdulj Rá!

Heti 3x45 perc mozgás megváltozatja az életed!

 

 

A kampány keretében elsősorban a szabadidőben végzett, rendszeres fizikai aktivitás népszerűsítésére fókuszálunk, amelyet igyekszünk igen tágan értelmezni. Vagyis ugyanannyira fontos számunkra az, aki az előadások után kocogni indul egy csoporttársával, vagy aki a barátokkal kispályás focizik kedd esténként, mint aki egy szervezett túrán, futáson, vagy táncórán vesz részt. Rávilágítunk arra, hogy a rendszeres mozgás az egyik legolcsóbb kikapcsolódási forma, amely élményekkel, és jó közérzettel hálálja meg a befektetett energiát, és még a külsőre is jótékony hatást gyakorol. Ezért arra bíztatunk minden hallgatót, hogy Mozduljon rá, és mozogjon hetente legalább 3x45 percet.

 

A kampány során rengeteg információt kaphat mindenki a SportPont honlapon márciustól kezdve, illetve a SportPont facebook oldalán is.

 

Sok-sok meglepetés, olimpikonok, sportoló és kevésbé sportoló hírességek, és rengeteg kedvezmény vár azokra, akik csatlakoznak hozzánk!

 

Szóval mozogjunk együtt, és változtassuk meg az életünket!

 

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink