114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Monszun, táncosok és ringgit a Sportölvő EVB-n

Keczeli Zoltán élménybeszámolója a malajziai Sportlövő Egyetemi Világbajnokságról:

"Az elutazásunk előtti napokban Verával megkezdtük felkészülésünket a 7 órás időeltolódásra úgy, ahogy azt a kiemelt edzők részére tartott előadáson ismertették. Talán ennek is köszönhető, hogy a kimerítő utazásunk és összekuszálódott időérzékünk ellenére, egy jó alvást és reggelit követően frissen indultunk az egyetlen hivatalos programra, az akkreditációra. Egy picit hosszúra sikeredett a program a maga négy és fél órájával, de valóban rengetegen voltak a sorban állók.

Aztán délután kaptuk a hírt, hogy a szállodát csak kísérővel hagyhatjuk el, bármilyen hivatalos, vagy szabadidős programon szeretnénk részt venni.

Kipróbáltuk ezt a „felajánlást”, mivel eurót kellett váltanunk a helyi ringgit-re. Két kisérővel felvértezve nevetségesen olcsó taxizás árán a közeli bankban sikerült megoldanunk.

Örülhettünk a szállodába való visszatérés pillanatának, hiszen ma is megérkezett a szokásos késő délutáni, szakadó, monszun eső, valamint egy újabb táncos programnak lehettünk tanui.

A szobánk a szálloda 17. emeletén van:

A vacsora menüjét nehéz lenne felsorolni, inkább azt mondom, hogy mindenből egy csipetnyi is untig elegendő volt az újabb fogadalom tételhez, hogy a diétát majd holnap kezdjük.

Természetesen a palackos vizünket nem cserélhettük le helyi, jeges gyümölcslevekre, a hidegtől finoman gyöngyöző üdítőkre, mivel nem szeretnénk versenynapjainkat a hotelszobánk legkisebb helyiségében tölteni."

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink