114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Megvédi a TF a vándorserleget? Atlétika MEFOB a hétvégén

Idén is megrendezik a 2 napos szabadtéri atlétika versenyt, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokságot, 2014. május 24–25-én. A helyszín ismét a TF pálya, a Dr. Koltai Jenő Sportközpont lesz, Budapesten.

 

A versenyzők itt fognak megküzdeni a bajnoki címekért és reméljük idén is sikerül kiváló eredményeket elérni. Jó példa erre a tavalyi esztendőből Baji Balázs, aki 110 méteres gátfutásban egyéni csúcsot futott itt a MEFOB-on. A verseny szervezésének a jogát idén is a TF nyerte el, együttműködve a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetséggel és a Magyar Atlétikai Szövetséggel.

 

 

A meghívásos 100 méteres férfi síkfutás erős mezőnye nagy érdeklődésre számíthat, de a hallgatók versenyéről sem szabad megfeledkezni! A TF-es atléták minden erejükkel azon lesznek, hogy itthon tartsák a tavaly elhódított Dr. Schulek Ágoston Vándorserleget, amelyet a legtöbb pontot szerző intézmény nyerhet el. Vajon idén kinek sikerül megnyernie a pontversenyt? Melyik csapat válik a 2014-es év bajnokává? A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

További részletek az Atlétika MEFOB eseményoldalán.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink