114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

MEFOB arany és ezüstérmet is szereztek az NYME hallgatói

Ez évben kilenc egyetem hallgatója mérte össze tudását a Soproni-hegységben rendezett Mountain Bike Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokságon. 

Az MTB Sopron Sportegyesület által rendezett versenyen a 16 km-es férfi kategóriában a Lővér Kempingben rajtvonalhoz álló legidősebb versenyző érte el a legjobb eredményt, elsőként Czenki Tamás, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója haladt át a célvonalon, megszerezve az első helyet. Második helyen a Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) hallgatója, Varga Péter élt célba. A dobogó harmadik fokára Veszelka Gergely állhatott fel, aki felsőfokú tanulmányait a Közép-dunántúli Pannon Egyetemen folytatja. 

A hölgyek körében a 10 km-es kategória győztese a NYME hallgatója, Szöllösi Virág Szabina lett, így intézményének sporttörténelme ezen a hétvégén két újabb MEFOB éremmel is gazdagodott.

A győztesek a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) szabályai szerint zajló versengést követően az éremdíjazás mellett bajnoki trikót is kaptak és közösen álltak a dobogóra. A pillanatot Németh Péter örökítette meg. 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink