114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Márciusban ismét Cheer MEFOB

Március 5-én 14 órakor kezdődik a III. Cheer MEFOB az ELTE-BEAC Sporttelepén (Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10.) aVI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája elnevezésű futsal torna keretén belül.

A cheer dance egy fiatal sport Európában, ennek ellenére már több magyar egyetemnek – Eötvös Loránd Tudományegyetem, Szent István Egyetem, Óbudai Egyetem, Nyugat-Magyarországi Egyetem, Miskolci Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Debreceni Egyetem – is rendelkezik magas szaktudású csapattal. Az idei versenyen többek között  az ő színvonalas produkcióikat is megtekinthetik az érdeklődők.

A Cheer MEFOB-on négy kategóriában indulhatnak a versenyzők:

  • Partner Stunt,
  • Group Stunt,
  • Cheer Dance Double és a
  • Cheer Dance Freestyle,

melyből az első kettő az akrobatikus elemeket, dobásokat és emeléseket tartalmazó koreográfiákat tartalmaz, a második kettő pedig inkább táncos elemekre épül.

A versenyen az Európai Cheer Szövetség Szlovéniából és Csehországból érkező hivatalosan kvalifikált bírói pontozzák a résztvevőket.

Március 5-én a Cheer MEFOB napján sportági elméleti és gyakorlati képzésre, kerekasztal beszélgetésre is sor kerül majd.

 Akit érdekel, miként varázsolják el a közönséget a páratlan szépségű magyar lányok az amerikai filmekből már jól ismert sportágban, az ki ne hagyja március 5-én a III. Cheer MEFOB-ot!

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink