114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

KÖZLEMÉNY – Az Atlétika MEFOB helyszín és rendező hiányában elmarad

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség ezúton értesíti az érintetteket, hogy a 2017/2018-as tanévi Magyar Egyetemi - Főiskolai Atlétika Országos Bajnokság (Atlétika MEFOB) megrendezése előre nem várt akadályokba ütközött. 

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség ezúton értesíti az érintetteket, hogy a 2017/2018-as tanévi Magyar Egyetemi - Főiskolai Atlétika Országos Bajnokság (Atlétika MEFOB) megrendezése előre nem várt akadályokba ütközött. Sajnálatos módon sem az eredetileg tervezett, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) versenynaptárához illeszkedő, a MASZ-al egyeztetett május 26-27-i, sem pedig a módosított június 16-17-i időpontokra sem sikerült alkalmas helyszínt és rendezőt találni, annak ellenére, hogy mind a MEFS, mind pedig a MEFS atlétikai referense, Zsivoczky Attila hónapokon keresztül megtett mindent egyetemi és szakmai vonalon egyaránt, hogy a méltán népszerű MEFOB megrendezésre kerülhessen.

 

A 2018/2019 tanévre vonatkozóan több felsőoktatási intézmény is jelezte rendezési szándékát, így a következő tanévben folytatódik az Atlétika MEFOB-ok sorozata.

 

Háttér:

Az atlétika MEFOB mindig a magyar egyetemi versenysport kiemelkedő eseménye volt, hiszen már az 1907-es alapításkor is elsők között került megrendezésre.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink