114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

KÖZLEMÉNY - Felfüggesztették a MEFOB-okat augusztus 31-ig!

Felfüggesztették a 2020. évi MEFOB-okat március 12-től 2020. augusztus 31-ig, beleértve a csapatsportágak hátralévő csoportmérkőzéseinek lejátszását is.

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnökségének 4/2020 (III.12.) számú határozatában foglalt döntése alapján a MEFS vezetése a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) 2020. évi versenyrendszerével kapcsolatban az alábbi döntést hozta:

Összhangban a Kormány 2020. március 11-én bejelentett, veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedéseivel, a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a 2020. évi MEFOB-okat a mai naptól 2020. augusztus 31-ig felfüggesztik, beleértve a csapatsportágak hátralévő csoportmérkőzéseinek lejátszását is. Az egészségügyi helyzet alakulásának, és a lehetőségeknek függvényében a MEFS javasolja az elmaradt eseményeknek a 2020. évben, későbbi időpontban való megrendezését a rendezők, az érintett sportszövetségek és a MEFS közös megegyezése alapján.

A fenti döntés értelmében a mai naptól 2020. augusztus 31-ig tervezett MEFOB-ok versenykiírásai hatályukat vesztik, az abban szereplő határidők és időpontok nem érvényesek.

Budapest, 2020. március 12.

 

További információk a koronavírusról a www.koronavirus.gov.hu oldalon

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink