114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kiváló sporteredményeket hozott az Atlétikai MEFOB

A 100 m-es síkfutás bajnoka a hölgyeknél Kaptur Éva (a Szent István Egyetem /SZIE/ hallgatója) lett 11,48 másodperces futással, a férfiaknál Kádasi Zalán (az Eszterházy Károly Főiskola /EKF/ hallgatója) 10,54-es időeredménnyel.

 

A 4x100m-es női váltóban az EKF csapata végzett az élen (49:54-es idővel), az Szegedi Tudományegyetem /SZTE/ alakulata előtt (49:91-es eredménnyel), a dobogó harmadik fokára a Semmelweis Egyetem /SE/ futói állhattak fel 51,95-ös eredményükkel. A férfiaknál is hasonlóan szoros verseny alakult ki az élen, az első a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem /BME/ csapata lett (42,59-el), a második a SE 42,88-al, míg a harmadik az SZTE 43,61-el. Magasugrásban Sinka Noémi /SE/ és egyéni csúccsal Bakosi Péter (Debreceni Egyetem /DE/ színeiben) bizonyult a legjobbnak. Péter eredménye egészen kiváló, 221 cm lett.

 

 

A távolugrásban Schmelcz Fannit (Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola /BKF/) és Bánhidi Bencét /SE/ bizonyosan ki kell emelni 6,56 méterrel és 7,20 méterrel kiváló eredményt értek el.
Schmelcz Fanni Eb szintet ugrott, tehát kiváló formában készül a soron következő kontinens viadalra.

 

 

Nem feledkezhetünk el az intézmények közötti pontversenyről sem, amelyet az SE nyert, második lett a DE, harmadik az SZTE, negyedik a BME, ötödik az Eötvös Loránd Tudományegyetem /ELTE/ és hatodik a Miskolci Egyetem. Idén a Dr. Schulek Ágoston vándorserleg a rendezvénynek helyet adó TF-en maradt.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink