114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kiütéses győri győzelem

Ahogy a múlt héten, a TF otthonában, most Győrben is gyakorlatilag egy negyeden át volt partiban ellenfelével a Veszprém

 

Széchenyi Egyetem Győr - Veszprémi Egyetem 117-46 (26-15, 22-5, 33-11, 36-13)
Győr, egyetemi és főiskolai bajnokság, férfi nyugati csoport

Győr: PALAVICS 8/6, GÁLL 16, PÉTERFAI 32/3, Kovács 6, PAPP 18.Cs: ERDÉSZ 13/3, Káli 8, Geszler, Hlinyánszki 3/3, OLÁH 13/3.
Veszprém: Huszár 2, Horváth O, 11/3, PINTÉR Á. 19/3, Csaba T. 4, Kelemen 6/3.Cs: Bagó, Csejtei 2, Mónus, Csaba M. 2

Mindkét csapatból hiányoztak meghatározó játékosok, kulcsemberek. Az első negyed színvonalas játékot, nagy dobópárbajt hozott, a hazaiak közel 10 pontos előnyt szereztek a szakasz végére. A folytatásban ismét kideült: ebben az összetételben a Veszprém gyakorlatilag egy negyedes csapat. A második szakasztól hihetetlen egyoldalúvá vált a mérkőzés, gyakorlatilag egy csapat volt a pályán. Ellentétben a veszprémi csapat múlt heti TF elleni mérkőzésével, a győriek nem trükköztek, nem "haltak bele" a szépségbe. A hazaiak végig nagy akarással, koncentráltan kosárlabdázva több, mint 70 pontos verést mértek a Veszprémre. Úgy tűnt, a vendégeket viselte meg jobban két centerük, két legeredményesebb játékosuk,  két magas emberük,Takács és Czakó hiánya, mint győri részről Baruta és Vida, valamint Sipos távolléte.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink