114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kézilabda MEFOB – TF-es siker a férfiaknál

Szerda este (február 15.) lejátszotta az első MEFOB mérkőzését a Testnevelési Egyetem férfi csapata a Budapesti Corvinus Egyetem ellen  a Sport11-ben. 

A mérkőzés elejét a csapatok kissé passzívan kezdték, az első gólra egészen az 5. percig kellett várnunk. 3:3-as állás után majd 10 percen keresztül a TF-esek nem tudtak gólt lőni, helyzeteiket sorra kihagyták. A TF-es ziccereket és több hétméteresüket is nagyszerűen védte a Corvinus hálóőre, ami az eredményen is meglátszott (3:9)

Az időkérést követően sikerült észhez térnie a TF-es fiúknak és az első félidőt 9:11 zárták. A második félidőre mintha egy egészen másik csapat lépett volna pályára. A TF-es fiúk nagyszerűen játszottak, a kinti lövésekből is eredményesek tudtak lenni, illetve a beállósukat is sokszor tudták helyzetbe hozni. A második félidőt 22:9-re nyerték, így összességében 31:20-ra diadalmaskodtak a BCE ellen.

Jövőhéten szerdán (2017. február 22.-én) játszák a visszavágót  21:30-tól ismét a Sport11-ben a Kánai úton. Egy jó tempójú és kemény mérkőzésre lehet számítani, ahol a 6-os döntőbe jutás a cél.

Immár a hatos döntőben jutás a cél, így nagyon fontos, hogy minél több szurkoló kilátogasson és buzítsa csapatát. Hajrá TF! Hajrá Corvinus! 

Forrás: tfse.sport.hu

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink