114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

„Jóárasított” kedvezmények a 2011-ben indult SportPont Programban

A MEFS az egyetemi sporteseményeken való részvételt 2011 óta SPortPontokkal jutalmazza. 2016-ra közel 30 ezer SportPontot írtak jóvá a szervezők, több mint 18 ezer hallgató SportPont „számláján”.

2011-ben a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) útjára indította a SportPont Programot.  Az egyetemi sporteseményeken való részvételt azóta is SPortPontokkal jutalmazzák.

2016-ra közel 30 ezer SportPontot írtak jóvá a szervezők, több mint 18 ezer hallgató SportPont „számláján”.

A MEFS elhatározta, hogy a hallgatói aktivitást még motiválóbbá teszi, ezért együttműködő partnereivel kidolgozott egy SportPont Kedvezménykupon rendszert, amelyben a sportolásért kapott SportPontokat kézzel fogható kedvezményekre válthatják a hallgatók.

A részvételi feltételek mindenki számára teljesíthetők:

  1. aktív SportPont regisztráció,
  2. érvényes diákigazolvány, NEPTUN kód (2016. novembertől) hallgatói jogviszony,
  3. érvényes SportPontok az egyetemi, főiskolai sporteseményeken részvételért.

1 SportPont (SPP) = 1000,- Forintot ér a kedvezmény rendszerben, amit mára már négy városban (Budapest, Sopron, Miskolc, Debrecen) „jóárasított” sportos szolgáltatásokra, illetve termékekre válthatnak be a SportPonttal rendelkező hallgatók.

A Kedvezménykupon Regisztrációs kampány 2016. október 5-től november 30-ig tart, de természetesen utána is lehet regisztrálni a kedvezményekért.

Eddig lehet INGYEN regisztrálni a programba, illetve a meglévő regisztrációt újra aktiválni egy gyors Újra regisztrációval a https://mozduljra.hu/ujraregisztracio/ oldalon.

A kupon beváltóhelyeket folyamatosan bővítik a szervezők, jellemzően az egyetemek környékén, megbízható, igényes szolgáltatókkal, termék gyártókkal, kereskedőkkel.

A rendszer végtelenül egyszerű. A SportPontok birtokában pár kattintással letölthetők a kuponok.

Mit kell tenni a regisztrált hallgatónak?

1.) Kiválasztani a hallgató számára szimpatikus kedvezményes ajánlatot. Megtekinteni a kupon nyomtatási képét.

2.) Amennyiben a hallgató le szeretné tölteni a kedvezménykupont, klikkelni kell az [eKUPON letöltése] gombra, és jogosultság ellenőrzés céljából megadni - egyelőre - a diákigazolvány számát, ezt követően pedig klikkelni a [Rendben] gombra.

A rendszer a letöltéshez szükséges feltételek ellenőrzése után - van-e elég SportPont a virtuális „számlán”, ami a kedvezményekre jogosulttá tesz, és a megadott egyedi diákigazolvány sorszáma/NEPTUN kód érvényes-e - engedi letölteni illetve okostelefonon megjeleníteni az eKUPONt, ami a beváltóhelyen átadható, bemutatható.

A letöltött eKUPONnal fizetést a vásárlás helyén a kasszánál, fizetés előtt kell jelezni, majd a kupont átadni vagy megmutatni a mobiltelefonon.

Egyes webáruházban beváltható kedvezménykuponoknál eltérhet az eKUPON beváltás, ezért megrendelés, vásárlás és a kupon beváltása előtt érdemes tájékozódni a feltételekről.

FIGYELEM!

Egy kedvezménykuponnal, egy jogosult természetes személy, egyszeri alkalommal vásárolhat. A kuponok tetszőleges alkalommal letölthetők, és az érvényesség ideje alatt felhasználhatók. Az eKUPONok nem átruházhatók, beváltáskor a jogosultság azonosításához diákigazolványt is elkérhetik.

BIZTONSÁG

A kedvezménykuponokkal vásárlásra csak az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező személyek jogosultak. Az elveszett vagy megrongálódott eKUPONokat a kupon rendszer szervezőinek nem áll módjában pótolni. Az eKUPONokkal történő visszaélésekért a kedvezménykupont felhasználó és az azt letöltő személy egyaránt felelősségre vonható.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink