114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Játssz világbajnokokkal! - Amatőr egyetemi asztalitenisz bajnokság a MEFOB döntő ideje alatt

2016. április 13-14-én kerül megrendezésre Pécsett a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő. A versenyszámok között megkülönböztetünk majd férfi-női csapat, páros és egyéni számokat, valamint megküzdhetnek egymással a nem igazolt játékosok is, hiszen idén újra lesz férfi és női egyéni amatőr bajnokság

Az esemény színvonalát növeli, hogy két világbajnok, Klampár Tibor és Jónyer István egy bemutató páros mérkőzést fog játszani, Dr. Rátgéber László kosárlabda mesteredzővel, és Takler Ferenccel, a 2004-es év bortermelője cím nyertesével kiegészülve - remélve, hogy ez nagy érdeklődésre ad majd okot az egyetemisták között, hiszen az amatőr bajnokságban indulók játszhatnak néhány labdamenetet a két klasszissal.

A hagyománnyá vált minőségi rendezést, a PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC asztalitenisz szakosztálya fogja biztosítani, melynek utánpótlás versenyzői végig jelen lesznek, segítve, hogy az indulók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

A döntőt, a szokásoknak megfelelően kísérő program színesíti, a játékosok a „Jobb mint Otthon” nevű kisvendéglőben alapozhatják meg, hogy idén is pozitív élményekkel távozzanak Pécsről.

 

Versenykiírás és nevezés itt: MEFS.HU

Nevezési határidő: 2016. április 11. hétfő

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink