114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Irány a part! - Evezős MEFOB-okkal indul a tanév!

Két MEFOB-on is lehet szurkolni evezős sport kiválóságainkért szeptember utolsó hétvégéin! Az evezés egyetemi és főiskolai bajnokságát szeptember 20-22. között Velencén tartják, míg kajak-kenuban szeptember 27-29. között versengenek a felsőoktatásban tanuló sportolók Fadd-Domboriban.

Olvasási idő: 1 perc

Szöveg: Bánfalvi Szabolcs

Fotó: Varga Dávid, MEFS

Az evezősök viadalát külön izgalmassá teszi, hogy a szeptember 7-én befejeződött egyetemi Európa-bajnokságról hét éremmel tértek haza a magyar hallgatók. A svédországi Jönköpingben megrendezett tornán a győri Széchenyi István Egyetem versenyzői négy érmet hoztak el: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem evezősei kettőt, Horváth Kitti Katalin révén pedig a Testnevelési Egyetem is behúzott egy érmet.

A kajak-kenu MEFOB-nak a Szekszárd és Paks között húzódó Fadd-Dombori Duna-holtág ad otthont szeptember utolsó hétvégéjén. A népszerű magyar sikersportág, szintén izgalmas küzdelmet ígér, kiváló versenyzőkkel.

A verseny helyszínek mindegyike remek chill time és relax pontok, és a versenydrukkot levezetendő akad lehetőség kirándulni, kikapcsolódni is!

 

Kiránduló tippek a Velencei-tónál:

http://www.bejarhatomagyarorszag.eu/kulonleges-turak-a-velencei-to-korul/

 

Kiránduló tippek Szekszárd környékén:

https://www.termeszetjaro.hu/hu/point/kilato/bati-kereszt-es-kilato-szekszard-/23255308/

https://www.termeszetjaro.hu/hu/tour/teljesitmenytura/bartina-light/36045655/

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink