114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

I. Magyar Egyetemi – Főiskolai Oktatói Országos Bajnokság

Az ELTE Sport Kft. szervezésében idén hatodik alkalommal, hirdetjük meg immáron MEFOB keretein belül hazánk felsőoktatási intézményeiben dolgozók Bajnokságát.

Az ELTE sportpályáin május 4-én mérhetik össze tudásukat a sportolók, kispályás labdarúgás, kosárlabda, röplabda, tenisz, tollaslabda asztalitenisz és sakk sportágakban.

Az előző évben az eseményen közel 300 fő egyetemi-főiskolai oktató és dolgozó vett részt 17 felsőoktatási intézményből, karról.

A rendezvény célja a közös mozgáson túl az egyetemek-főiskolák közötti közösség építése. Nemcsak a felsőoktatási intézményekben dolgozókat szeretnénk ”megmozgatni”, hanem az egyetemek-főiskolák közötti együttműködést is szeretnénk a magunk eszközeivel erősíteni.

A Kupa sportszakmai fővédnöke Dr. Szabó Tünde, az EMMI Sportért Felelős államtitkára, védnökei Dr. Borhy László, az ELTE rektora, Dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke és Dr. Hofmann Tamás, Újbuda polgármestere.

A Kupa támogatói: az EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkársága Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és az ELTE.

Az ELTE támogatásának köszönhetően az ELTE dolgozói csapatok és résztvevők számára nincsen nevezési díj.

Bővebb info ITT. 

Jelenkezni lehet ITT

Várunk mindenkit szeretettel május 4-én.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink